Tisdag

DATUM: 2010-03-30 TID: 20:23:28
Hej!

Är hos jesper nu :) sitter å gör ingenting, har tvn på utan volym å han pratar med sin pappa.

Inget speciellt har hänt idag, är dock klar med mitt projektarbete och det känns SKÖNT! har bara projektrapporten kvar och den har jag börjat på så jag känner mig inte så stressad.

Ikväll är det lite jobbigt, vad man ska välja att se på tv..det är både mentalist och CSI-trilogin, känns lite jobbigt faktiskt men det lutar mest åt CSI eftersom vi såg det igår och vill se det igår så ah hihi! :)

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ah, vet inte vad jag ska skriva för intressant mer, jag menar jag har ju sånt otroligt intressant liv.

Jo! Jag fick min bikini idag, och den var faktiskt lika fin i verkligheten, tyckte att underdelen var lite liten bara men det var nog bara inbillning, får prova den ordentligt :)

Puuusss♥

Måndag

DATUM: 2010-03-29 TID: 19:59:08
Hej!

Sitter i soffan hos jesper :) Ska kolla top model som börjar snart, första avsnittet är det, och i år är det korta modeller som har fått söka, och med korta menar dom 173 och nedåt, jag är liksom 173 och jag tycker jag är lång :S

Har suttit å pluggat lite nu, men orkar inte, fast jag kommer väl få panik imorgon istället, projektarbetet ska ju vara klart denna veckan, fast jag tycker att jag ligger ganska bra till, det är ju bara den tråkiga rapportskrivningen kvar..

Idag har jag,sara å camilla varit i alingsås och gjort pass, å ah , det är nog det fulaste passet jag har gjort iaf, ser ut som en knarkare, så det passet ska jag hålla för mig själv! :) Mickan va me oxå förresten, hon va hos tandläkaren ;)

Menmen ska kolla tvnu som sagt! :)


Puss♥

Tävling!

DATUM: 2010-03-28 TID: 14:21:23
Mycket inlägg blir det idag, men nu ska jag tipsa er om en tävling där man kan vinna ett par converse! :D Så gå nu in å tävla! :)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


ops!

DATUM: 2010-03-28 TID: 14:03:42
Jag bara "råkade" beställa en bikini från ellos nyss! Men jag har faktiskt gått å tänkt på den hela helgen, är helt kär i den så jag var tvungen!! Den kommer nog på tisdag tror jag! :) hoppas den passar! hihi!


Min studentklänning

DATUM: 2010-03-28 TID: 13:37:45

Hej!

Igår beställde jag klänningen! Älskar den verkligen, och jag hoppas att den är lika snygg i verkligheten som den är på bild! :), jag brukar inte köpa kläder på internet men man måste ju prova, och skulle det nu vara så att klänningen inte passar så har jag ju ganska bra tid på mig att hitta en ny, jag får nämligen klänningen den 25 april å de är ju den 4 juni vi tar studenten så det är ju ingen panik.


  Erkänn fin? :)


Söndag

DATUM: 2010-03-28 TID: 10:19:53
God morgon! :)

Jag måste bara få berätta om en händelse igår.

Jag sitter vid datorn i Marias rum och mamma håller på och städar i vardagsrummet, helt plötsligt hör jag världens skrik från mamma, samtidigt som hon skrattar. Alla springer dit för att kolla vad det är. Då sitter hon på golvet och skrattar, för då hade hon hållt på och damsuga och så skulle hon damsuga tv möblerna och när hon drog fram ena högtalaren till tvn, så sitter det en liten mus och tittar med stora ögon på henne!!

Guuuud va vi skrattade!! Sen blev det musjakt i vardagsrummet, och tomas å mickan å maria fångade musen i en burk och släppte ut den, och jag tog några kort! :) haha!





Jag tycker den är jättesöt! eller hur ? :)

Tävling!

DATUM: 2010-03-27 TID: 12:42:00

Nu tycker jag att ni också ska gå in å tävla!!! Man kan vinna ett par converse! :)
Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


Allum

DATUM: 2010-03-27 TID: 12:20:50

Hej!

Sitter å väntar på att mickan ska bli klar nu, vi ska iväg till allum, hon ska se på robin bengtson å kim från made in sweden. Jag ska köpa schampo på rusta! haha!

Det blev ingen wallander igår, den va seg å ladda över till usb-minnet (vi kollar via usb på jespers xbox) så klockan gick, å sen började det någon bra film på 5-an tror jag det va, så vi började kolla på den istället, å sen somnade jesper å sen kollade jag en stund till å så stängde jag av för ja orka inte kolla på reklam :p.

Jaa så nu sitter jag å väntar på Mickan iaf, hon är ju inte den snabbaste. Jag sitter å kolla på min studentklänning, vi beställde den aldrig igår, ska göra de sen istället när vi kommer hem. Jag sitter också å kolla på biljetter till Frölunda matchen imorgon, VILL GÅ! Men jag har ju tyvärr inga pengar :(

Aja ska väl fixa mig det sista!

Puss♥


RÖSTA ! :D

DATUM: 2010-03-27 TID: 10:38:43
Rösta på mig! :D Haha min bikini är inte så jättefin, men rösta ändå! :D


Natti

DATUM: 2010-03-26 TID: 21:58:37
Hej!

Tänkte bara slänga in ett godnatt-inlägg! Nu ska jag å Jesper lägga oss i sängen å kolla på Wallander- Vålnaden! Hoppas den är bra! Men de brukar dom ju vara!, funderar på å sola imorgon på morgonen! :) Får se!

Puss♥

Fredag!

DATUM: 2010-03-26 TID: 14:59:07

Hej!

Härligt varmt väder idag och jag har varit ledig! underbart! Jo idag har jag allt varit ledig, praktiken är slut och det innebär att vi nu är lediga alla fredagar fram till studenten! Känns ganska skönt faktiskt!

Jag har inte gjort sådär överdrivet mycket på min första lediga fredag, städat lite å mest suttit vid datorn! Jag har kollat runt efter studentklänning, har kollat på massa olika sidor, och nu har jag hittat en!! på Ellos(?) lite otippat kanske men jag ÄLSKAR den! :) så nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem å sen bestääälla! :D

Ikväll händer inte så mycket, det blir en slapp, taco, kolla tv äta godis kväll! Riktigt skönt! Vi ska nog se den nya wallander om Jesper vill det! :) Hoppas den är braaa!

Tänkte lägga ut bild på klänningen men vill nog beställa den först så jag vet att den kommer! :)

Men nu hade jag tänkt plugga lite!

Puss♥


Torsdag

DATUM: 2010-03-25 TID: 12:52:52

Hej!

Sitter i skolan! Slutar snart! Då ska jag nog hem å pluggga! :)

Jag kom på att jag har ju inte visat vad vi ska åka i till vår studentbal! Eller jag har inte velat säga det  då de inte har varit klart än, men nu är den ju faktiskt bokad å klar till den 18 maj! :) Riktigt glada är vi, och vi kom undan billigt också! :)





Här är limooon! :D


Onsdag

DATUM: 2010-03-24 TID: 14:36:06

Hej!

Idag var det en riktigt go kort dag i skolan! :D Slutade vid 1 och till lunch blev det pizza idag! Riktigt gott! Delade en pizza med Sara! :)

Nu tänkte jag plugga lite och om en timma ungefär ska jag och Maria åka upp till Toleryd, för hon ska sköta häst och jag ska tjäna lite pengar idag! :) ska stå i kiosken och pricka av barnen!

Kommer inte på så mycket mer att skriva, men tänkte tipsa om en låt som jag älskar just nu!! Lady Gaga-Alejandro! :)

Puss♥


Tisdag

DATUM: 2010-03-23 TID: 15:51:07

Hej!

Erkänn jag är grym på att komma på rubriker? :P

Idag fyller Mickan 17 år, så idag blir det kalas! Så nu snart ska jag förbereda tacopaj :) å tomas har bakat en kladdkaka :) Så klockan 6 kommer pappa å så blir det lite mumsande, å så ska mickan få presenter såklart! Jag tror att hon kommer bli jätteglad! :D

Sen blir det väl hem till jesper som vanligt, å så måste jag ju träffa Emelie också! :), vi skulle egentligen ha åkt upp till stallet idag, så skulle jag ha kört hennes lilla ponny å hon skulle rida sin stora ponny, men så har vi ju flyttat mickans kalas tills idag å sen så är det kanske itne så underbart väder ute heller..

Tänkte försöka plugga lite också om jag hinner! Har ju projektarbetet som ska va klart snart!

Men nu ska jag hjälpa dom med kakan!

Puss♥


Måndag

DATUM: 2010-03-22 TID: 14:46:15

Hej!

Måndag och ny vecka, idag var det en kort dag i skolan riktigt skönt! vi går ju bara mellan 10.10 å 12.30! Sedan skulle vi egentligen ha åka å fixat pass, jag sara å camilla men då var man tvungen att betala när man är där å det hade ju inte vi pengar till såklart, så det får bli på torsdag eller nästa måndag igen :) Vi hade prov idag också, som vi kom på igår att vi hade, men det var bara två kapitel varav ett vi redan hade gått igenom så det gick nog bra hoppas jag :)

Nu sitter jag här å tråkar..funderar på om jag ska se första skivan på "The box" som jag å jesper började kolla på igår men jag somnade ifrån, så kan ju han å jag fortsäta kolla tillsammans sen ikväll!

I veckan händer det väl inte så mycket, lite plugg bara..Mickan fyller förresten år imorgon! så det ska vi ju fira såklart, hon har önskat Tacopaj med grekisk sallad till så det ska bli GOTT, blir väl förmodligen jag som får göra den!

Hungrig är jag nu också! eller ah mer sugen, för idag ska mamma göra fiskgratäng, kanske inte låter så gott men det är det jag LOVAR ! :D

Pusss♥