Natti Natti

DATUM: 2008-02-29 TID: 22:48:26
image53

Friiidaay ;D

DATUM: 2008-02-29 TID: 22:17:21
Tjja :)

Äntligen är det helg igen! :) Skönt ska de bli :)..Jag har inte hunnit uppdatera så mycket i veckan, riktigt tråkit av mig :P haha! Men de blir nya tag nästa vecka hoppas jag :) I veckan iaf, det har inte varit så jättemycket som har hänt i skolan ändå, varit som vanligt faktiskt, fast de har iofs varit FN-rollspelen där alla tvåorna som går i sammhällsprogrammen har varit med, det har varit roligt att kolla på :)..å i Torsdas hade vi lite myys med fika som våran lärare hade tagit med sig för att vi har sån sen eftermiddag :) å så har vi hagt en del sovmorgonar, vilket har varit väldigt skööönt :)

I måndags förresten köpte jag min nya mobil!!!! :D:D Sony Ericsson W910i bidde det :D ..riktigt nöjd är jag :D ..fast idag så råkade jag tappa den lite lätt i golvet å då rubbades simkortet lite så ja va tvungen att ta bort batteriet å så, å då måste man ju skriva in pin kod å då tryckte jag fel 3 gånger så nu kan jag inte använda den :( ..eller jo det kan jag men ja får ha min lillebrors simkort ,men jag får inte smsa nånting, men det göt jag ändå (A) hahhah!! :D

Ikväll har det bara varit hemma kväll, Jesper ville va me killarna ikväll så okejdå :p , så för min del har det varit en tråkig hemmakväll där jag bara har suttit här vid datan och kollat på tv å så :) Fast iofs så har det ju varit DANNY på tv :D:D i "Så ska det låta" :) de va ögongodis det! USCH va han är snygg!!!
                                                                                                                                                         image52
Resten av helgen iaf kommer se ut så här, imorgon ska vi åka till Farmor i Tidaholm, det blir jag, mickan,pappa å älsklingen som åker :) Vi ska fira farmor som fyllde år i onsdas :) Min kusin med familj skall komma på lite middag oxå :) de blir nog mys :) å sen på kvällen blir det sista delen av melodifestivalen..På söndagen får ja se vad som händer, vi kanske åker någonstans allihopa eller så, får se..kanske till Skövde/Skara eller nåt vet ejj! ;D
Å sen på kvällen åker vi hem ;)

Mitt liv är kanske inte så jätteintressant men jag tycker att det är kul å få skriva av sig lite å jag tycker att det är jättekul att få kommentarer :)

Pusspåer :) ♥

Schooool :D

DATUM: 2008-02-25 TID: 10:51:56
Tjjja :)

Sitter i skolan nu :) vi håller på med grupparbete, ska ta fram en ny produkt å så :) lite kul faktiskt , vi ska göra en slags tårtspade :) det kommer bli jättteeeebraaa :D:D

om 15 min har vi luunch de ska bli gottgott, de är tydligen pasta å skinksås idag :) MUMS! å sen har vi idrott, basket är det idag

men ska hjälpa gruppen lite nu , pusshajjj ♥

Segsöndag!

DATUM: 2008-02-24 TID: 18:59:41
Hejj!

igår var det som sagt barnpassning och melodifestivalen! Jag själv tycker inte riktigt att de va rätt låtar som gick vidare! Jag gillade inte alls hon Frida "upp å hoppa" de va lite för mycket barn för mig eller vad man ska säga, lät nästan som en låt som dom kan sitta å sjunga i lattjo lajban ibland, sååå..
Jag tyckte att Therese andersson va riktigt bra , för ja gillade det "evenecense stuket" lite :D

Men jag har kommit på att den man sitter å väntar på hela programmet är ju sötnosen Björn Gustafsson :)
han är ju så otroligt rolig!                                                                                       
image51

Idag då, jag vaknade vid halv 10 å kunde verkligen inte somna om , så jag väckte älskling lite försiktigt å sa att jag gick upp å duschade å så :) så jag gick upp, duschade, satt vid datan lite, kollade på barnkanalen me småsyskonen..å när de hade gått 1,5 timma så gick jag ner igen å kollade om han verkligen sov fortfarande, å de gjorde han ju såklart, så jag kröp ner till honom å så låg vi å myste lite :) sen gick vi upp å åt frukost å så..å så har dan gått..Det har varit en riktigt sån tråksöndag som jag hatar, man gör absolut ingenting! :O USCH på såna dagar! Jag har tjatat å tjatat på min låssaspappa att vi skulle åka till allum å köpa mobilen idag, men nej " neeeee inte idag, vi va ju på fest igåår" så jahapp de får bli imorgon efter skolan istället! Men bättre imon än aldrig :D haha!
Snart ska jag å älskling ner till honom, vi ska nog köpa lite chips å dip (för ovanlighetens skull) men de är ju faktiskt Wallander idag på tv4 klockan 21.00! missa inte ! :)

å imorgon har man skönaste sovmorgonen på hela veckan :) börjar klockan 10 så man kan går upp vid kvart i 9 eller nåt :) å så har vi bara 3 lektioner klassråd/näthandel, idrott och livskraft å sen slutar vi :D

Men nu ska vi ta å åka ner till Stenkullen :) pusshejj på er ♥

Melodifestivalen!

DATUM: 2008-02-23 TID: 18:52:49
Hejjj!

Är hemma hos mamma nu igen! :) igår va de mys hos pappa me tacos å let´s dance :) kul å va där :D ..å idag åkte vi först in till lerum å sen till Allum :) fast ja kunde inte fixa nån ny mobil idag så de kaaanske blir imon! HOOPPAS!! :D:D

Ikväll är de melodifestivalen som gäller :D å sen nån film efter det :) .Jag å älsklingen passar mina småsyskon T&M :) så vi har köpt lite chips å dricka å så idag som tvmys :)

men ja skriver sen! pusshejjj ♥

Äntligen heeeelg!

DATUM: 2008-02-22 TID: 17:49:57
Hejj!

Nu är det äntligen helg igen!! Guuud va skönt! Nu ska jag försöka sova ut riiiktigt ordentligt! har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna, vet inte varför men det kan ju bero på att det är första veckan efter lovet, man har fått sova ut i 1 vecka å nu helt plötsligt så ska man behöva gå upp klockan halv 7 ! USCH!

Men nu ska jag iaf åka till pappa när jag har skrivit klart detta inlägget! Ska bli myys! det blir mat och let´s dance antar jag :D förmodligen tacos! :) MUMS! å imon så kanske vi åker till allum om ja tjatar lite å då ska jag gå in på telia å kolla om ja kan skaffa mig en ny mobil! Jag vill ha den röda sony ericsson, älskar verkligen den designen! W910i tror jag att den heter :) å sen på kvällen blir de mys här hemma hos mamma framför melodifestivalen! Älsklingen kommer förmodligen upp hoppas jag, han har lovat iaf så ah! :)

På söndag blir det nog till å sova ut lite innan måndagen :) de blir skönt det!

Jag kommer inte kunna uppdatera bloggen förren imorgon eftermiddagg men lämna gäääärna en kommentar om ni är här inne å kikar! :)

image50 DEN VILL JAG HA! :D

Natti!

DATUM: 2008-02-21 TID: 20:42:47
Hejsan :)

Jag känner att jag är heeelt slut! Ja orkar INGENTING! fattar inte varför, det känns fatksitk som att ja bara vill lägga mig i sängen och bara sova i en vecka eller nånting! :s ..

Nu har jag iaf skickat in mina IV-val , känns skönt :)..det blev foto som första val i första perioden, å sen körkortsteori i tredje perioden :) ..de blir nog bra :) ..fast sen måste jag nog läsa 50 poäng i 3an men skitsamma, man får inte va sån latmask..Jag är med älsklingen nu iaf :) fast han ligger nere  i mitt rum å kollar på discovery..ska bara städa köket lite (lovade mamma) å sen ska jag gå ner till honom :)..

Imon är det fredag, blir skolan, å sen på kvällen vet jag inte, kanske festa beror på får se :) ..

Men nu ska jag städa!

Förresten , ursäkta om de är nåt stavfel orkar inte bry mig idag ;)

Puuuuushejjj ! ♥

Film typ!

DATUM: 2008-02-21 TID: 17:34:51
Hejsan :)

Har inte skrivit på ett tag ;) men de har varit skolan å så ;) ..men ja ska skriva ett inlägg ikväll för nu ska vi nog kolla på film :D


Pusshejjj ! ♥

Suris!

DATUM: 2008-02-18 TID: 21:22:14
Hejsan

Jag känner att jag inte orkar skriva nåt längre inlägg idag, dels för att ja är på dåligt humör och dels för att jag är trött, så ja tror att ja ska ta me min älskling ner till mitt rum nu å kolla på tv :)

Men ja lovar att skriva imorgon :) pusspåer ♥

Tävling igen :D

DATUM: 2008-02-18 TID: 17:05:20
Hejsan! Tänke tipsa om en tävling nu igen! :D Den här gången kan du vinna 4 biobiljetter! Så gå in på http://dendardebbie.blogg.se/1202374173_tvling.html



image49

Kalas!

DATUM: 2008-02-17 TID: 16:06:10
Hejj!

Skivorna blev bra :D Tog lite olika låtar så :)

Men jag hinner tyvärri nte skriva något långt inlägg nu, ska åka till jespers farmor å farfar för nu ska det bli släktkalas :D ..men ja skriver sen när vi kommer hem till jesper ikväll! pusshajjs ♥

Bränna lite

DATUM: 2008-02-17 TID: 14:09:36
Hejsan! :)

Nu ska jag sätta igång med att bränna lite låtar :) till jesper syster som sagt var ;)..Det blev så också att jag ska med på kalaset :) kan bli kul, de blir nog lite mat å kanske nån efterrätt :D mumsit!

men nu till den stora frågan, vad gillar en 10-åring för musik egentligen?..får väl ta lite olika låtar, lite amy diamond å lite nya låtar så ;D

Pusshajj ♥

Ny stil ?

DATUM: 2008-02-17 TID: 12:16:56
Hejj :)

Jag funderar på å göra om lite i min blogg, nu header å ny bakgrund kanske ? ..Jag har inte vetat hur man ska göra, men nu har jag hittat en jättebra sida :D ska länka till den så fort jag vet hur man gör ;) haha!

Men tillbaka till de me ny design, jag ska försöka göra det sen kanske :) just nu ska jag göra den skivan jag pratade om i förra inlägget ;D..

Pusshejjs! ♥

OBS! Länken är nu långt ner på vänstersidan :) KIKA! :D

Blondinbella & Stina-lee

DATUM: 2008-02-17 TID: 10:46:57
Godmorgon!

Nu har jag precis kollat på Nyhetsmogon där Stina-lee och Blondinbella var med, det var nog jag och hela bloggsverige som tittade på den kvarten där dom va med. Jaa , ja vet inte vad jag ska tycka faktiskt..Stina var precis som i bloggen, å ah de va ju iofs Blondinbella också..jag kanske inte ska säga så mycket men ja tyckte att Bella skrööööt väldigt mycket om sin blogg å hur hon försöker hjälpa andra och coacha, itne för att jag har sett det i hennes blogg nånstans men..haha förresten Stinas kommentar var bra "Men bella jag vill veta , hur tycker du att du hjälper läsare?" hahah! menmen..

Idag då! Vaknade vid 9 med älskling! Han hade ställt klockan för han skulle hem å göra sig iordning för sen skulle han bli hämtad av sin farfar å åka å jobba :) Han jobbar till 4 idag å sen ska han (och jag?) på hans lillasyrras kalas..Så jag har ju i princip hela dagen på mig att göra nånting! men jag vet inte vaaad! jo en grej, jag ska lägga in låtar på en skiva som Jespers syster ska få :) hon har fått mp3 nämligen ;)..Sen vet jag inte, jag ska duscha städa mitt rum lite kanske, å så kan jag ju passa på å blogga ordentligt idag då..

Guuud förresten vad jag är sugen på å köpa kläder! Jag vill bara gå in på nån sida å beställa massooor med vårkläder! snygga t-shirtar å skooor! , men har man inga pengar så! Uschhhh vad jag hatar att aldrig ha pengar!!!!

Men ah nu känner jag mig klar med detta inlägget så pussshejjjj!!! :D ♥

Melodifestivalen!

DATUM: 2008-02-16 TID: 22:29:13
Hejj :)

Idag blev de mysiskväll hemma me familjen å Jesper :) vi åt tacos å kollade på melodifestivalen..Det blev ju helt feeeel ju! :P ..Carola & Ola skulle gått till final inte till andra chansen :O menmen that´s life!

Men jag tänkte skriva ett lite längre inlägg imon för nu ligger älsklingen själv nere i den kalla sängen :)

hörs imon! Pusshajjs!  ♥

                                                                    image48