Tävling!

DATUM: 2010-02-27 TID: 23:16:47
Hej !

Jag tycker att ni ska göra som jag och gå in på Fokis blogg och tävla, man kan vinna hennes outfit från Kii.se, tycker speciellt om klänningen hon har på sig, här är en länk till tävlingsinlägget

Och här är en länk till kii.se ! :)

Puss♥

Melodifestivalen!

DATUM: 2010-02-27 TID: 20:06:11
Jag nu har det börjat! Hoppas det är några bra med, hoppas att sibel är bra! gillar henne :)

Men nu ska jag kolla !!!


Puss♥



MELODIFESTIVALEN!! hihi Vickan fick lite reklam också ;)

27 Februari

DATUM: 2010-02-27 TID: 10:51:55

Hej!

Det blev sent igår, jag satt i soffan tills ögonen gick i kors men jag orkade inte gå till sängen, men till slut gjorde jag det och jag tror jag somnade på 1 minut! Jesper å Alex satt nämligen å spelade tv spel hela kvällen/natten så jag fick ju roa mig med att sitta med datorn å greja :p Tror jag kom i säng vid halv 3 eller nåt.

Idag händer det ju inte sådär överdrivet mycket, ska övningsköra å så bara :)

Men nu måste jag äta frukost innan jag hungrar ihjäl!

Puss♥


Fredag!

DATUM: 2010-02-26 TID: 17:23:31

Hej!

Härligt med fredag och helg!! Idag var vi snabba på att städa så jag var redan hemma vid halv 3 idag :), då tog jag en lång varm dusch för jag kände mig svettig och äcklig! De va ett högt tempo idag i början av dagen, mycket som skulle göras, men det gick bra.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, blir nog bara att ta det lugnt å trycka i sig tjockismat å kolla på tv :)

Imorgon blir det till att övningsköra, plugga teori och skriva klart min religionsuppgift (jag hade visst missuppfattat lite hur man skulle göra)

Nu ska jag gå å blåsa mitt hår ! hihihi!

Puss♥


Jobba

DATUM: 2010-02-26 TID: 06:38:38
Hej!

Som ni ser så är inte klockan så mycket, usch säger jag bara ! Men jag lovade att jag kunde vara en timme tidigare på min praktikplats idag, så det är väl bara att bita ihop och knalla bortåt nu :) Hoppas att jag kanske kan få gå lite tidigare, men det tror jag inte!

Men nu måste jag kila!

Puss♥

Grejar!

DATUM: 2010-02-25 TID: 15:43:42

Hej!

Som ni ser håller jag på och grejar lite med bloggen, den fantastiskt fina headern (not) som jag har gjort är gjord i paint, men den ska bara va där så länge, har inte photoshop på denna datorn nämligen, och bagrundsfärgen är ju jätteful! men ska fixa de sen när jag kommer till Jesper, där min dator befinner sig just nu! Så ni behöver inte vara rädda för att jag har sån här dålig smak! haha!

Så ni får helt enkelt stå ut så länge :)

Puss♥


Stallet

DATUM: 2010-02-24 TID: 16:14:24

Hej :)

Snart ska jag bege mig till stallet :) har tagit på mig mysbyxor med leggins under, kommer ju frysa som en gris annars :P..har skrivit ganska mycket på min religionsuppgift faktiskt så jag kanske hinner klart med den där uppe :)

Men nu ska jag åka :)

Puss♥


Engelska

DATUM: 2010-02-24 TID: 11:13:54

Hej!

Har engelska nu, snart lunch, blodpudding och potatisbullar är det idag, GOTT tycker jag faktiskt, har alltid älskat blodpudding, men alla andra här har sagt eeeeeeuw, men jag älskar det verkligen! Är det bara jag som gör det? :s

Det blir en kort dag i skolan idag, slutar typ 1 å då ska jag hem å skriva på mitt religionsarbete, sen vid 4 ska jag åka upp till stallet för idag ska jag ta hand om kiosken och "pricka av" dom små barnen när dom kommer till sin lektion :) Ska bli mysigt att komma upp till Toleryd igen, det var ett tag sen nu..har ju slutat rida nämligen så det blir inte att man är där så mycket, även om jag har tre syskon som fortfarande rider där..

Men nu är det dags att stänga av datorerna för nu är lektionen slut snart :)

Puss♥


Sängen

DATUM: 2010-02-23 TID: 20:42:28
Hej!

Jag ligger på det vanliga stället, i sängen :) kollar på navy och pluggar körkortsteori :) har snart läst hela boken så då ska jag snart sätta igång med internettesten :) känns ganska bra nu, hoppas jag klarar provet! :D

De händer väl inte så jättemycket ikväll, tv som vanligt å sen däcka i sängen :) har sovmorgon imon med, underbart! :) sen slutar vi ganska tidigt å då ska jag hem å skriva religion uppgiften som nog inte ska ta så lång tid :)

Puss♥

Fixar!

DATUM: 2010-02-23 TID: 14:31:48

Håller på å fixar med bloggen nu :) lite småkul, som ni ser har jag lagt in en ny header, som är otroligt ful, men den får gå så länge, ska fixa en ny på photoshop men har inte de på den här datan, och min dator är hos Jesper :/

Tänkte i alla fall plugga lite körkortsteori nu :)

Puss♥


Resa :)

DATUM: 2010-02-23 TID: 11:11:11

Hej
Sitter i skolan, vi håller på å repetera för ett prov vi ska ha nästa vecka, det handlar om affärskommunikation, typ offert å leveransvillkor å sånt..

Förresten, jag och Jesper planerar att åka på en resa i slutet av sommaren, typ i augusti eller september, vi vet inte var vi vill åka men vi ska ner till Resia i Lerum och prata med dom någon dag snart :) Riktigt kul tycker jag! Den får inte vara för dyr heller, men det ska vi nog kunna hitta, jag är sugen på Grekland men de är inte Jesper för han tycker att det är för dyrt där, får se var vi hamnar helt enkelt :P Är sugen på detta hotellet nedanaför, det ligger i Ixia i på rhodos :)

Puss♥


School!

DATUM: 2010-02-23 TID: 07:59:16
Godmorgon!

Sitter nu och väntar på att Camilla ska komma och hämta mig :) Dags för skolan, de va ett tag sen nu, sitter och kollar på The voice och fixar mig samtidigt :)

Puss♥

Natti Natti

DATUM: 2010-02-22 TID: 21:32:03
Ligger fortfarande i sängen, har i princip gjort de sen jag skrev förra gången, förutom att jag va å tjöta me Vickan en snabbis :)..

Väntar nu på mina popcorn som Jesper gör åt mig..

Asså jag får typ panik, kan inte godkänna kommentarer!! :(

Nu ska jag fortsätta kolla på CSI, fast det precis blev reklam men aja!

Väldigt intressant inlägg , men det jag ville säga var iaf

GODNATT! :)♥

hihi!

DATUM: 2010-02-22 TID: 19:15:19
haha hatar att komma på rubriker :P

Nu ligger jag i alla fall i Jespers säng å latar mig, han sitter i köket å äter :), kollar på tv samtidigt, dom pratar såklart om kaoset på centralen i Stockholm..

Ikväll händer det väl inte speciellt mycket, de blir lite tv, Familjen Annorlunda och CSI, kanske lite OS också som Jesper tydligen gillar att kolla på :S, lite kul tycker jag det är men han kollar hela tiden..

Imorgon blir det tillbaka till skolan, ska bli lite kul faktiskt :) Fast börjar med samhällskunskap! USCH! Tror jag ska skriva ett slags prov också som består av en uppsats..

Puss♥

Montag!

DATUM: 2010-02-22 TID: 15:54:33

Goddagens!

Måndag är det idag och det är veckan efter sportlovet, jag har faktiskt inte varit i skolan idag, för på måndagar har vi praktik hihi! Så idag har jag jobbat å slitit(?), fick gå vid halv 3 iaf, gott!

Nu tänkte jag plugga lite, orka typ, men det måste man ju ibland, har en inlämming i religion tills på torsdag så ah..den ska typ handla om etik å moral å sånt :S.

Jag ska också läsa lite i körkortsboken, har nästan läst hela nu! Stolt är jag, börjar få lite panik faktiskt, eller inte panik men jag börjar bli nervös!

Sen ska jag fixa iordning lite kläder och se om någon ska bortåt Stenkullen så att man slipper pulsa i snön bort till Jesper :) Ska väl också träffa Memelie om hon viiiiiill! :)

Såg förresten i emelies blogg att Vicka å Malin också har skaffat blogg nu! , vad duktiga dom är, hoppas att dom är bättre på att uppdatera än vad jag är :P Så se nu till att gå in å besöka dom !

MALINS BLOGG

VICKANS BLOGG


Ett väldigt ointressant inlägg, men men hihihihihi!

Pussss ♥