Tävling

DATUM: 2009-07-25 TID: 18:05:39
Heeeej!

Nu är det så att jag ska delta i en tävling igen :) inte för att jag vinner nåt men man kan ju hoppas :) den här gången tävlar jag om en digitalkamera :) En samsung S630 :)


Gå in här för att tävla du också !! :D

¨Haaaj!

DATUM: 2009-07-21 TID: 21:08:34
Sitter nu är själv å kollar på Morden i midsommer, brukar inte gilla å se på de själv annars, menmen , jesper kommer nog hem om en stund, haha han ringde å frågade om han fick stanna en stund till :p haha! Men jag får väl sitta här själva som ett fetto å äta upp min kladdkaka som jag nyss tog ut ur ugnen ! GOTT! har dock ingen glass till :( då hade det varit ännu godare!

Jag är ju som sagt ensam hemma nu, familjen är uppe i våran sommarstuga i ÖVIK :D ..Så just nu har jag å jesper lillkatten här också, som har blivit en riktigt liten bitch här mot våra andra katter, vi har ju tre här annars, å de kommer bara in för att äta å sen springer dom ut igen, å våran lilla skit bara sitter å fräser mot dom..

Är faktiskt lite sugen på sticky på torsda , kanske ska ta å fråga älskling va han tycker, å kanske ta å fråga Sara om hon vill med :) men än är det bara funderingar , men kanske :) haha!

Men ska kolla nu, för nu har de ju äntligen lyckats få text på midsommer :P

Pusssssssssssss♥

ojoj

DATUM: 2009-07-20 TID: 14:03:17
Haha guud vad jag är aktiv här! Men kul å skriva om vad jag gör på dagarna när jag liksom inte gör nånting :S..det enda jag gör är å kolla på film å äter mat typ! ROLIGT SOMMARLOV!! haha!

Nu är jag ensam hemma :( jesper är å fiskar med sin bror å sin pappa, å jag sitter här själv som en hemmafru å städar å tvättar, skulle behöva åka å handla också, MEN KUL å göra de på moppen liksom :p haha! Jag skulle vilja ha lite mer valmöjlighet vad jag ska göra till middag än makaroner å köttbullar liksom :p ..menmen ..

Får väl sätta på någon film :)

Pusssssssssssssssssssssss♥

Sova

DATUM: 2009-07-11 TID: 23:22:16

natti natti :) ♥


tråktråk

DATUM: 2009-07-11 TID: 19:14:58

Hej


Skriver inte så mycket nu för det händer ju liksom ingenting ändå, var nere i Skärhamn idag igen en sväng, pappa skulle tippa på V75 som vanligt :) ..Sen åkte vi till nån tråkig hemslöjdsgrej ute i ingenstans :S

De har typ regnat hela dagen, fast nu är faktiskt solen framme och gör ett försök, men jag orkar ändå inte resa på mig och gå ut..

Idag är det sista natten här, för imorgon efter frukost å så, så åker vi hem, ska bli ganska skönt faktiskt, men det har ändå varit en rolig vecka, och det har gått så himla fort :S

På många åker förresten, resten av min kära familj, först ska de till Finland å sen blir det norrland, så jag kommer vara ensam hemma i 4 veckor från och med måndag , lite läskit faktiskt, men jag har ju min älskling så..och jag kommer antalgien ha lite kompisar där emellanåt :)

Pusssssss♥


Nu igen

DATUM: 2009-07-10 TID: 12:52:09
Så har jag uppdaterat dåligt nu igen, haha vet inte varför :P kanske blir deprimerad pga det dåliga vädret..menmen , igår hände det ingenting för det spöregnade ju hela dagen, så vi var bara inne, jag kollade på en film å låg nog ner i sängen hela dagen, tittade runt på lite bloggar å så :) kände mig väldigt osocial men vad skulle man göra då?..

Filmen jag såg igår var "The haunting in connecticut" en skräckfilm såklart :), riktigt bra faktiskt, och det var nog tur att jag kollade på den när det var ljust ute för den var allt lite läskig emellanåt, det var såna plötsliga grejer, som helt plötsligt så står det bara en där..

Men iaf, har precis gjort mig iordning, ska bara ta på mig "dagens outfit" som nog kommer bestå av ett par mysbyxor, orka klä upp sig här ute liksom..Vi ska i alla fall åka ner till Skärhamn och handla lite, för ikväll blir det tacos :) MUMS! älskar tacos ! och det måste vara VITLÖKSSÅS med :) annars funkar det inte...

Resencion på filmen kommer sen när vi kommer hem igen :)

Pusssssssssssssssssss♥

BBella

DATUM: 2009-07-09 TID: 14:15:50
HEJ ALLIHOPA ! ,

Haha jag tror att de är en youtube dag idag, det är faktiskt väldigt kul att kolla på youtubeklipp haha, så hittade jag detta, är det någon som har sett Blondinbellas tv-dagbok på tv400? , i alla fall här är dett väldigt roligt klipp :)

:(

DATUM: 2009-07-09 TID: 11:54:45
Det här är nog det sorgligaste jag har sett, vet inte hur många gånger jag har kollat på det klippet nu :(


..

DATUM: 2009-07-08 TID: 20:33:49
Hejj allihopa!

Riktigt dålig uppdatering har det varit här ett tag nu, men jag är ju faktiskt på semester så det får ni räkna med..idag iaf så har vi varit på klädesholmen och solat, det var riktigt skönt å jag tror till och med att jag somnade till en liten stund till allt barnskrik å plaskande i vattnet :) ..vi hade också med oss fika som vi åt efter ett tag, och sen ringde farmor och sa att de hade kommit fram nu, alltså farmor och hennes syster som ska vara här nu också, så då åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem, det började ändå bli lite småkyligt så :)

Ikväll händer det väl inte så jättemycket, såg precis att klockan var halv 9 :O shit vad klockan går fort då!!..

Kanske blir en filmrecension sen om jag kollar på någon film, kanske blir en skräckfilm om jag vågar mig på det :)

Pussssss♥

Skärhamn

DATUM: 2009-07-07 TID: 12:46:47
Hejj allihopa!

Måste bara säga att de är jättekul att det faktiskt är några som faktiskt besöker min blogg :)

Idag iaf, håller på att göra os iordning, ska snart åka ner till Skärhamn å gå å kolla lite, kanske bada vem vet, fast jag är en sån badkruka så de kommer nog inte bli något med det. Men lite affärer ska vi nog kolla i i alla fall, får väl se om jag kanske hittar något fint, jag ju som sagt redan köpt en jättemysig mysoverall, (lite mycket mys där kanske) haha!

Tänkte sett en film igår men jag fastnade såklart med att titta runt på olika bloggar, så det blev så sent så jag orkade aldrig det, får väl se ikväll kanske, fast ikväll är det ju Allsång på skansen och sen är det mitt sommarfavorit program "Morden i midsummer" det har blivit lite av en traditidon att kolla på det, eftersom det som sagt kommer varje sommar så kanske inte det är så konstigt, men jag tycker ändå att de tillhör min sommar på nåt sätt.

Men nu ska jag fixa mig det sista!

Pusssssss♥

Här är jag idag också :)


I taket lyser stjärnorna

DATUM: 2009-07-06 TID: 17:26:00
Såg ju som sagt filmen " i taket lyser stjärnorna "  igår ! en riktigt snyftare , men också en otroligt bra film med en bra handling och riktigt duktiga skådespelare.

Här beskrivs handlingen på wikipedia

Jenna går i sjuan och borde egentligen bara behöva oroa sig över brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis och hur hon ska få Sakke att bli kär i henne eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. I Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig. Detta är en film om något av det svåraste som finns; att förlora någon man älskar till döden. Men det är också en film om vänskap, identitet och faktiskt om överlevnad.

Den här filmen rekommenderar jag stark och tycker att alla ska se den! , för det är verkligen en bra svensk film!


Samuel Haus

DATUM: 2009-07-06 TID: 15:48:36
Asså han är ganska söt ändå ......


Godis

DATUM: 2009-07-06 TID: 13:52:23
Vi skulle visst inte åka nånstans, pappa är för tillfället ute å klipper gräset å jag ligger här i sängen med min godispåse! MUMSIGT!




6 Juli-09

DATUM: 2009-07-06 TID: 12:10:43
Kom inte på någon bra rubrik så ah, vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt , pappa håller på å göra sig iordning men ah, får väl jag göra de också då..

Igår innan jag somnade så kollade jag på filmen "I taket lyser stjärnorna" en riktigt bra svensk film faktiskt, och väldigt sorglig!! Jag tänkte göra en recension senare om den :)

Men nu får jag väl gå å fixa mig då :)

Pussss♥

Trött

DATUM: 2009-07-05 TID: 22:53:20
Lysekil var mys, även om det inte var världens bästa väder, men vi kom dit å vi började med å gå i affärer :P , sportshoppen såklart! jag köpte faktiskt en mysdress från addidas :) sen blev vi så hungriga så vi gick till rosviksgrillen och jag åt hamburgare å pommes GOTT!! 

Vi åkte också ner till pinneviken och skulle gå ut å fika, men precis när vi hade satt oss ner så började det regna :/ så vi fick gå tillbaka till bilen å sätta oss där å fika :)

Vi kom tillbaka till stugan vid 8 , kollade på nån konstig serie på 1-an , det finns ju trots allt bara 1-an, 2-an å svt24 här så det är ju inte så mycket att välja på :/

Men nu funderar jag faktiskt på å gå å lägga mig i sängen, har ju några filmer på datan så får väl se :P

pusssssssss♥