Konfirmation :)

DATUM: 2008-06-28 TID: 20:03:49
Hejjsan!

Kom hem för en stund sen, är helt proppmätt å trött! :) Det har varit en fin dag idag faktiskt :) Konfirmationen var jättefin fast det var lite varmt i kyrkan å lite trångt, menmen :p..Efter kyrkan bar det av hem till pappa där det skulle ätas smörgåstårta och prinssestårta :) Det var riktigt gott och riktigt mättande!! haha! Mickan fick också presenter, hon fick: 2 halsband, 1 ring, pengar, armband, ostbricka och en kamera :) hon blev jättenöjd, å kameran var jättefin, en rosa (såklart!) med 7 megapixlar :)..

Nu ikväll blir det bara tv å så har vi köpt lite ostbricka, för man måste ju ha nåt i sig i magen på kvällen! :p och imorgon blir det väl till att ligga i soffan hela dagen, hoppas det blir fint väder kanske man kan gå ner å bada lite.

Pussssss♥

Morron!

DATUM: 2008-06-28 TID: 11:05:31
Godmorgon! :)

Hoppas att ni har sovit gott :)..idag är det den stora dagen, för min lillayster då ;) ..hon ska ju konfimeras :P får se hur det går :)..Jag var inne på Stinas blogg för ett tag sen , guud va kul med en bloggträff, bara de att jag är ju inte 18 :/ usch! menmen det kommer väl flera sådana :)

Men nu tjatar mina småsyskon om att få se på Alvin och gänget så jag måste sluta skriva , eftersom att dom kollar från datan som är kopplad till tvn, såå puuusss ♥

Filmmys :)

DATUM: 2008-06-27 TID: 22:43:17
Hejj! :)

Vad gör ni ikväll då ? :) Jag ligger å kollar på Paradise Hotel från 2005 :) de är riktigt kul, för jag kommer ihåg hur man låg uppe sent på kvällarna för att kolla på paradise hotel mysit :)..

Jag å mamma va å handlade förut å då köpte jag Aftonbladet, å så fick man med Mordkommisionen, kommer ni ihåg den serien ? dansk är den, det ska jag lägga mig å titta på när paradise är slut :) å så ska jag äta mina maltesers :) MUMS :) för jesper den tråkmånsen ville ju inte komma upp till mig idag, usch på honom! :( men imon är det konfirmation kl 14.00 så då kommer han dit :)

Men nu ska jag kolla på paradise! Natti ♥

Tävling!

DATUM: 2008-06-27 TID: 18:43:02
Heeej! :)

Nu är jag med i en helt fantastisk tävling! Man kan vinna ett presenkort på hela 25 000 kr som du får resa för! Tänk nu när vi inte har någon sommarvärme i Sverige att bara åka ner till nåt varmt å härligt land å bara ligga vid poolen å lata sig! så ta nu chansen!, det är sista tävlingsdagen idag! Gå in här för att tävla! :)




Bion först!

DATUM: 2008-06-27 TID: 17:37:39
Hejj!
sorry att jag inte skrev igår eller i förrgår men jag kom hem till Jesper rätt så sent efter filmen så jag orkade inte sätta mig vid datorn då ;) å igår så var jag med mamma och köpte konfirmations present till Mickan som konfimerar sig imon ;)
Men idag börjar jag först med att skriva om bion som jag å Vickan va på i förrgår!,vi va ju som sagt på "Jiddra inte med Zohan" det var nog den roligaste filmen som jag har sett på länge faktiskt! å jag kollar mycket på film kan jag säga! Man skrattade nästan i varje scen faktiskt i filmen !:)

Gå in på den här sidan för att läsa om filmen! Jag lovar att ni kommer gilla den! så den rekommenderar jag självklart! :D

Igår då, jag å jesper sov till tjugo över 10 tror jag sen låg vi å drog oss ett tag, å sen vid kvart i 12 så gick jag bort till mammas jobb för jag skulle åka me henne hem å sen så åkte vi till Allum för vi skulle nämligen köpa konfirmations present till Mickan som har sin konfirmation imon :) det var inte lätt att hitta nåt kan jag säga, vi velade runt ett bra tag innan vi hittade nåt, men jag tänker inte säga vad vi köpte för nåt så det förblir *HEMLIGT* :) Sen när vi kom hem så gjorde mamma mat, good fiskgratäng å sen körde mickan ner mig till Jesper å så sov jag där inatt :p

Idag har det inte hänt något roligt alls :/ har varit sur på J haha :p så jag har typ legat i hans säng å kollat på massa skit på tvn, å sen gick jag till mamma vid tjugo i 4 å så åkte vi hem , så nu är jag alltså hemma :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo, om en stund så ska vi äta kyckling, ris å sås :) å sen ska vi köra mickan till pappa för hon ska sova där inatt för de blir närmare till kyrkan för henne ,för den ligger precis där pappa bor typ. å på vägen hem sen så ska vi köpa nåt gott å kanske hämta upp Jesper å så blir det väl hem å kolla på nån film :)

Men nu ska jag kolla efter nån bra film, å om en stund kommer bilderna från midsommar upp (jag vet de är lite sent men jag har inte varit hemma ju ) pusssss♥

Bio :)

DATUM: 2008-06-25 TID: 15:29:43

Hej igen :)

Nu ska jag börja göra mig iordning snart för jag å Vickan ska in å kolla på bio klockan halv 7 :) vi ska se komedin "Jiddra inte med Zohan" :) de ska bli jättemys bara vi två äta massa popcorn å så :D jag skriver ikväll hur den var å så :)
pusss ♥


Sommarlov!

DATUM: 2008-06-25 TID: 14:37:59
Hejj! :)

Nu ska jag börja skriva igen det lovar jag :) bara de att nu har sommarlovet börjat å så! :) Så himla skönt är det!

Fast jag har ändå haft en rätt så seg start på sommarlovet! har mest legat i soffan hemma hos mig å kollat på film efter film, så det har varit lite lathet så här i början! men det är så det ska vara faktiskt när man har sommalov :) så de så!

Men iaf, hur har eran midsommar varit då? ..min var helt okej faktiskt, det blev inget festande men det blev middag å sånt hos pappas tjej i Vara, jag å Jesper åkte upp med pappa på fredan å så åt vi å så å farmor va där oxå :) å sen stannade vi resten av helgen oxå, men det blev mest att vi var inomhus för det regnade ju hela helgen, men det var mysit ändå!, jag lägger upp bilder sen så ni , ska bara lägga in dom på denna datan :)

men nu ska jag kolla lite andra grejer med bloggen, ni ser ju att min header inte syns :p ..
så pussss på er alla söta♥

Snaart kommer det inlägg!

DATUM: 2008-06-24 TID: 18:57:56
jag ska börja skriva igen jag lovar! :) ha tålamoood :D ♥

Sommar å sol!

DATUM: 2008-06-08 TID: 15:49:43
Hejjsan :)

Va två dagar sen jag skrev, å det skyller jag faktiskt på lathet och på det underbara vädret som vi har ute :)

men i helgen då. har jag å Jesper bara tagit det lugnt vi har badat å kollat på tv å grillat me min familj , å passat mina småsyskon :) bara tagit det lugnt asså :) jätteskönt har det varit!

å imorgon är det skola sista dagen kan man väl säga, å vi ska ha fotbollsturnering i Stenkullen imon så det blir inte ens en riktigt skoldag ;) ..för på tisdag är det avslutning å på onsdag har va SOMMARLOV! ♥

Och på torsdag ska vi några tjejer åka ut till Käringön och bara sola å bada å ta det lugnt å så åker vi hem på söndan , det ska bli ritkigt mys faktiskt ! :D

men nu ska jag gå ner å titta på tv faktikst :) ni får ha det jättebra allihopa :) å förresten jag lägger in en bild på min underbart knäppa katt :D haha!
Pööööss ♥

                                                 

Natti!

DATUM: 2008-06-01 TID: 21:06:24
Nu ska jag å Jesper kolla på film så ja säger

NATTI NATTI :)



Skitbra väder!

DATUM: 2008-06-01 TID: 19:42:20
Hejj på er alla sötisar :)

Sorry för att jag uppdaterar så lite men det är faktiskt pga det fina vädret! man vill ju bara va ute å sola å bada :) å de är de som ja har gjort idag! :P..

men imon då,  så är det ju skolan igen , sista veckan innan sommarlovet! HELT SJUKT! men de värsta är ju att vi har så mycket att göra nu denna veckan ,det blir plugg plugg plugg säger jag bara ! Men det kan det va värt för sen har man ju 10 veckor på sig å bara slappna av! :) imon tänkte jag berätta om mina sommarlovsplaner! Så håll utkik! :D haha!

pusspuss! ♥

ps, jag kommer självklart in och säger godnatt till er sen ;)