Hemma :)

DATUM: 2009-06-28 TID: 23:01:41
Heeeej :)

Är hemma efter en grymt rolig helg i high chaparral! eller ah ja va hemma vid 4 men har bra tagit de lugnt tills nu :) man är ju lite seg, eftersom att man typ har somnat vid 4 på morgonen å sen vaknat 8 igen! Men imon ska jag sova ut! å sen kanske de blir stranden :)

Men nu blir de sängen å kolla tv :)

Pussss♥

Hejdå!

DATUM: 2009-06-26 TID: 16:22:00
Nu väntar vi bara på att nån ska ringa så att vi ska börja packa in i bilarna å åka :)

Som alltid när jag ska iväg nånstan så känns det som om jag har glömt massa saker, men jag hoppas inte på de! å om de skulle vara nåt så är de väl inte hela världen :P haha!

Var iaf på allum förut med sara å klara jag blev faktiskt 600 kr rikare av att åka dit fick nämligen min matersättning på 390 å så va ja tvungen å lämna tillbaka ett par jeans som hade gått sönder så då fick jag 200 tillbaka där! så ungefär 600 kr extra med till high chaparral!!

Men nu ska ja fixa de sista!

Vi hörs förmodligen på söndag, ska ju på i tält där nere så :P

Pusssssssssssssssssssssssssssss♥

Dagen har kommit!

DATUM: 2009-06-26 TID: 11:18:47
då det bär av till småland och HIGH CHAPARRAL!!!! åååh va kul de ska bli! hästar,sol,mat,tält,cider,vänner,western,bad! ååååh ja längtar tills klockan blir 4 !! då bär det av då sätter vi oss i bilarna!! :)

Men först sitter jag just å  väntar på sara :) jag å hon å klara ska åka till allum en liten sväng bara, jag ska försöka byta mina nya byxor på gina som har spruckit i sömmen på sidan, :/ men de blir inte alls länge där för sen ska sara jobba kl 1 :) så då får väl jag åka hem å packa (tråkigt!) å sen åker jag väl till jesper :)

Men nu tror jag sara är här när som helst så ha de !!

pussssss ♥

Aspen!

DATUM: 2009-06-25 TID: 13:54:16
Snart blir jag å jesper hämtade av emelie :) idag bär det av till aspen för sol å kanske lite fotdopping haha vågar fan inte bada de är ju svinkallt !  haha men lite mer sol å bränna på kroppen är ju inte fel, kommer väl få panik idag med men ääääh!

Men nu smsa emelie så nu får vi kila !!!!

Pusssssss ♥

seg

DATUM: 2009-06-24 TID: 18:12:27
Heeej

det var riktigt trevligt förut uppe vid vällsjön :) , vi hade me oss massa gott å låg å stekte lite, även om jag va så j*vla rastlös :P haha gillar inte att sola egentligen , men vill man inte vara blekfis får man väl försöka iaf :)

Vi va där i några timmar å sen åkte vi ner till stenkullen å tjötade lite å nu är jag hemma :) har legat i soffan lite å kollat på bortskämda snorungar i "My sweet 16" usch va irriterad man blir! varför får inte jag en bil ? å en mobil med swarovski (stavning) kristaller ? varför får inte jag specialdesignade klänningar från USA ? , nä livet är allt orättvist!

Men nu känner jag faktiskt att min mage börjar bli hungrig å jag ser ingen matlagande mamma i närheten så jag får väl ställa mig å göra nåt :)

Förresten, jag måste börja lägga in mer bilder i bloggen, men just nu är jag både utan mobil med kamera eller vanlig kamera, min mobil är inne på lagning för tredje(!) gången så just nu har jag en hederlig gammal nokia :) som faktiskt funkar jättebra, men det blir ju som sagt inga  bilder tagna då :)

pussssssss♥

Soool !

DATUM: 2009-06-24 TID: 11:05:46
Fortfarande underbart väder och i dag blir det ju som sagt en till tripp till vällsjön, fast idag med en stoooooor picknik :D så gott ska de bli å så kan man vara där en stund också utan å bli hungrig! för idag ska jag få FÄRG! haha
Kladdkakan som jag ska ha me står förresten i ugnen nu å ska ut om en stund , haha är så sugen!

Om 2 dagar är det high chaparral också! känner att jag måste  börja fundera på vad jag ska ha med mig och så, kan ju inte ta me mig så jättemycket kanske eftersom vi är några som ska åka så bilarna lär ju bli fulla me packning ganska fort :p

Men nu ska jag äta frukost ,  ska åka snart ju :)

Pussssss ♥

GODNATT

DATUM: 2009-06-23 TID: 23:20:21
De blev en tidig kväll , å imon blir det sol å picknik vid vällsjön igen :)

Ska kolla tv nu å sen blir de sova :)

NATTI ♥

Mys!

DATUM: 2009-06-23 TID: 19:56:47
Nu ska jag hämta vickan i floda å sen blir det mys med henne å emelie å malin resten av kvällen :) så det blir nog bara ett natti inlägg sen inatt när jag kommer hem :)

Pussssss ♥

tv

DATUM: 2009-06-23 TID: 18:51:30
Även om det faktiskt är underbart väder ute så ska jag faktiskt lägga mig å kolla på tv en stund! vila lite , haha kommer säkert somna,

PUSS

Vaaaarmt :)

DATUM: 2009-06-23 TID: 17:51:03
Haaaj!

Idag är det varmt ute :) så idag har jag å tjejorna varit vid vällsjön å haft det skööönt, solade å så, bara de att jag är så rastlös så jag kan aldrig ligga stil å bara pressa, så jag blir aldrig så värst brun på somrarna :/

Nu gör jag ingenting :P ska nog duscha av mig tror jag, känner mig så äcklig efter all värme :p
Sen blir de väl till å träffa tjejorna igen :)

Pussssss ♥

Natti!

DATUM: 2009-06-23 TID: 01:13:45
Det blev trots allt ingen tråkkväll, det blev tjöt me jespers mamma i några timmar å sen fick jag träffa två söta små tjejer för lite småtjöt :) MYS !

men nu blir de film en liten stund å sen sova :)

NATTI ! ♥

Tråkkväll!

DATUM: 2009-06-22 TID: 19:03:25
Haaaaaj!

Det blev en ganska lång tur i Alingsås, vi va inne i storken där jag fick köpt ett par jeans i en kortare modell å så köpte jag ett slappt linne :) så de får åka med till High Chaparral , som vi ska till på fredag !! det ska bli kuuuuul, inte många dagar kvar nu :) de blir ett kul gäng vi åker :) inte för många å inte för få!

Hade tänkt åka bort till "city" nu men då hade V åkt hem för hon skulle visst på fotboll, så så kul blev de me den här kvällen, vet itne vad jag ska göra nu :/ ..

nån som vill hitta på nåt ? RING!

Pussss

Alingsås!

DATUM: 2009-06-22 TID: 13:57:02
Tjaao :)

Ska snart göra mig iordning, ska åka med mamma å syskonen till alingsås å handla lite som mamma sa, "veckohandla" :) ska se om det kanske går att övertala henne till att gå in på MC :) haha!

Jag kommer säkert gå å smyga bland hyllorna på maxi, för jag tycker faktiskt att det är lite pinsamt att gå in där nu när man praktiserade där :P haha!

Får se vad som händer senare, hoppas på å va me tjejerna å tjöta lite :) kanske blir "picknik" vid stenkulan! haha!

Pusssss

Söndag

DATUM: 2009-06-21 TID: 14:15:20
Haaaj !

Söndag idag, det är lite svårt att hålla reda på dagarna faktiskt, även om sommarlovet knappt har börjat! :S , när man vaknar får man nästan fundera på vad det är för dag, fast egentligen spelar det ju ingen roll vilken dag det är, för det är ju LOV!

Är hemma nu en sväng iaf, får ju byta lite kläder å så har jag duschat också, vet inte riktigt vad som händer idag, girlsen kanske vill träffas sen å tjöta eller nåt :)

Har ni sett min fina design förresten ? ..det är Isabella som har gjort den :D TACK! :D kika gärna in hennes blogg Bellmans :)

Det är inte så långt kvar till fredag heller, å då är det HIGH CHAPARRAL som gäller!! :D Skitkul ska det bli!!!!!

Men ska kila å torka håret nu :)

Puusssssss

seg

DATUM: 2009-06-20 TID: 19:15:56
Hejj allihopa!

Är otroligt seg idag, fast det blev faktiskt inte så jättesent igår, klockan var väl 03.00 när man kröp ner i sängen :)
Det var en jättetrevlig middag med tjejerna och sen drog vi allihopa på fest ute i skogen! Men det var så lagom mycket folk och lagom kul :)

Idag är en riktigt sån seg dag, gick nog inte upp ur sängen förren 2 nån gång! Jag HATAR verkligen att ligga i sängen så länge egentligen, ja tycker man förstör dagen, men idag var det otroligt skönt!

Men ska kila!

Pusssssss