19 år! :)

DATUM: 2010-04-09 TID: 10:46:44
Hej!

Idag fyller jag 19 år! GRATTIS TILL MIG SJÄLV! :D

Så idag blir de födelsedagsmiddag! Och vid 3 tiden kommer mammas bästa kompis med familj, så det blir stormiddag, vi blir nog 12 personer! :) och jag ska göra ett jättelass thaimat! till efterrät blir det en gräddtårta och en kladdkaka :) det blir gott! :)

Snart ska jag nog göra mig lite iordning och sedan gå till stugan och göra kladdkakan, och såklart kolla på lite desperate housewives :) jag är nu inne på andra skivan på andra säsongen! så nu har jag kollat 29 avsnitt! :)

Puss♥

Till stan

DATUM: 2010-04-07 TID: 10:32:01
Hej!

Nu ska jag snart gå och göra mig iordning när toan blir ledig..Vi ska in till stan idag med, fast denna gången med mommo och moffa, jag ska hjälpa dom att skaffa mobilt bredband, sen ska vi handla också och gå på ÖB för dom skulle köpa nåt där :)

Sedan kanske jag går till stugan och lägger mig i soffan där och kollar på lite DH :) för sedan blir det mat där, lasagne tror jag det skulle bli idag :)

Kolla förresten vad som besöker oss varje dag utanför fönstret :)



Puss♥

Hundvakt!

DATUM: 2010-04-06 TID: 19:29:08
Hej!

Nu är jag hos mommo å moffa igen, just nu är vi hundvakt! Till Zorro, han är jättesnäll å jättesöööt! :) Lägger in lite bilder :)




Övik

DATUM: 2010-04-06 TID: 10:05:59
Hej!

Sitter nu i soffan hos mommo å moffa, förresten nu kanske undrar varför jag säger mommo å moffa å inte mormor och morfar, men det är så att min mormor å morfar kommer från finland (även mamma å min morbror är födda där) och i Finland säger man mommo och moffa, så nu vet ni :)

Idag vaknade man tidigt av att mamma å tommy klampade in. Men det var väl bra ändå, jag är ganska pigg faktiskt, och idag ska jag, mamma å mickan åka till stan, vi ska nog till och med köpa min födelsedags present tror jag ;) vi ska gå på stan lite och sedan ska vi handla mat..sen när vi kommer hem så ska jag gosa med hunden som mommo å moffa ska passa idag, en rottweiler blandning :) de ska bli mysigt! :)

Men nu får man väl ta och äta lite frukost, känner att det kurrar i magen :)

Puss♥

Stugan

DATUM: 2010-04-03 TID: 19:02:36
Hej!

Nu har vi ätit för en stund sen, å så har vi letat efter våra "påskpåsar" så nu sitter jag å äter godis :) hihi!
nu sitter vi å tjötar bara, om några timmar går vi väl hem till mommo å moffa, vi som ska sova där, ska väl kolla lite på tv å så:) å sen innan jag somnar så måste jag nog se ett avsnitt Desperate Housewifes! Helt fast är jag! Så spännande!

Lägger ut två bilder på stugan :)


Stugan, utifrån :)


Innifrån, vardagsrummet taget från köket :)

Påskafton

DATUM: 2010-04-03 TID: 16:37:13
Hej!

Nu befinner jag mig i Örnsköldsvik, här ska jag spendera mitt påsklov, vi har ju en stuga här nämligen och min mormor och morfar bor här, dock sover jag och mickan hos mommo å moffa, men just nu är jag i stugan för idag ska vi äta här allihopa! Vi äter varannan dag här och varannan dag hos mommo å moffa, så idag blir det tacos här, jag ska snart börja skära grönsaker :)

Det är påskafton idag också! Vi brukar inte fira det faktiskt, vi får varsitt påskägg av mamma å ett var av mommo. Så det ska vi väl leta efter sen :)

Men nu måste jag skära grönsaker!

Förresten! Det är lite segt att de typ är sol å blå himmel hemma å 15 grader..här har vi massa snö å typ 3 grader! :/

Puss♥