7/1-10

DATUM: 2010-01-07 TID: 18:39:12
Hej!

Har varit lite dött här på ett tag nu, men det har varit mycket kul nu innan skolan började. Det har varit promenader, ridning på minihäst, pulka efter minihäst, bio, shopping mm! Riktigt kul har det varit! Har fortfarande träningsvärk efter ridningen! Jag ramlade av minst 4 gånger! men kul var det!

Jag har också varit på bio, Bröllopsfotografen såg vi, jag,sara,klara och håkan! Jag tyckte den var riktigt bra och man skrattade mycket! En helt klart sevärd film var det! :)

Första dagen i skolan idag var helt okej! Har ett grymt bra schema, min senaste dag är halv 3, vilket är väldigt tidigt för våran klass! :)

Jag var också mycket duktig och GICK till skolan idag, jag tog alltså ingen buss eller så utan jag gick! Riktigt uppfriskande klockan halv 8 på morgonen också, och det var även en bra uppvärming till idrotten som vi började med 08.20 idag! Vollyeboll var det, med bygg ettorna tydligen! :S

Men nu ska jag sätta mig i soffan hos älskling och äta lite *HOST*choklad*HOST*.....

Puss♥

4/1-10

DATUM: 2010-01-04 TID: 10:28:14

Hej på er!

Vad kontsigt det kändes att skriva 10 där uppe när jag skulle skriva datumet.

Idag är det måndag och på torsdag börjar skolan, vill inte :( ..Men man kan ju tänka på det sättet att det är faktiskt sista terminen vi börjar nu, för den 4 Juni tar vi studenten!!!, det är faktiskt så man snart ska börja leta balklänning och sånt snart ju!

Jag hoppas förresten att alla kollade på svt1 igår kl 21.55-22.55! Shiiiit vad bra han var! ROBBIE WILLIAMS!, dom visade hans comeback konsert, han är ju bara bäst!

Jag har varit inne på en restaurang här i stenkullen idag, och pratade med dom om praktik, jag ska nämligen byta plats igen och måste ha det fixat innan fredag då jag ska vara på den nya platsen, och de var jättetrevliga där! Så nu kan man nästan säga att jag har en ny plats, bara min lärare godkänner det nu!

Nu ska jag ta och äta någon frukost! Och sen blir det kanske promenix med Emelie ! :)

Är sugen på bio idag också!

Puss♥


Lördag

DATUM: 2010-01-02 TID: 13:12:59
Hej!

Nyårsafton var väl lite lagom bra sådär, middagen med tjejerna var mysig och maten var god! Sen drog vi på lite mindre roliga fester kanske, och sen gick vi hem, var hemma vid kvart över 1 kanske! :) En helt lagom kväll kan man säga!  Jag har massa bilder från nyår men mickan har datasladden och hon är inte hemma! :/

Igår hände inte heller så mycket, jag började mitt nya liv, så jag och jesper gick upp, åt lite mat och gick ut å gick! Vi gick förbi kulturskolan som hade brunnit ner och sen gick vi hem till mig. Vid 5 tiden hämtade emelie mig och vi hämtade upp Hanna å Jennie å så åt vi pizza ! :) Sen åkte jag hem igen där älsklingen väntaade, och så var det mat här hemma igen, vi skulle tydligen foundya kött, så jag var tvungen att smaka även om jag var mätt, men det var väl gott!

Efter maten gick jag å jesper hem till honom igen, det var en riktigt härlig kvällspromenad! :)

Nu är det full städning här hemma, för ikväll ska familjen tydligen fira nyår med två andra familjer, dom är lite knäppa menmen.

De får allt ta å bli en promenad sen också, antingen med emelie nu på dagen eller en kvällspromenad sen :)

Puss♥