Frukost!

DATUM: 2009-08-07 TID: 11:42:35
Idag lutar det åt att det blir scones till frukost :) ..var sugen på det igår, men då gick vi ju upp så tidigt men nu tror jag allt att jag ska ställa mig å göra det :) ...å så kanske jag får upp jesper innan 13.00 idag också för han blir nog lite sugen när jag kommer å säger att jag har gjort scones :)

Det här receptet ska jag använda mig av :)

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!


Brüno !

DATUM: 2009-08-07 TID: 11:38:40
Heeeeej :D

Igår var jag, klara å sara på bio :) vi såg Brüno :) asså det var nog den sjukaste,roligaste, konstigaste filmen jag någonsin sett :P ..men ROLIG var den! man skrattade hela tiden! Så den filmen rekommenderar jag att ni ska se !



Alone!

DATUM: 2009-08-05 TID: 20:50:56
Heeeeeej :)

Sitter ensam i soffan, kollar på cold case, ska nog kolla på nån av filmerna som kommer, får se hur jag gör :) , men jag ska iaf göra popcorn också i min kära popcorn maskin, älskar deeeeen :D , haha guuud vad jag ha tråkigt, ont i huvudet har jag också :/ , å känner mig allmänt seg :(

Har inte gjort nånting idag, gick upp sent , å sen städade jag lite, å så va jag sur på jesper , så jag råkade somna i soffan också, i morgon måste jag fan göra något, jag tror att jespers mamma å hennes kille ska komma å hämta våran moppe å så ska han laga den för den är helt paj :/ ..tänk om den blir lagad imon så att jag kan börja ta mig någonstans! Fast min familj kommer ju faktiskt hem i helgen! JIPPIE ! , har faktiskt saknat dom nu de sista dagarna :)

..asså vilket otroligt tråkigt inlägg idag, menmen , ni får stå ut, å ni behöver ju inte läsa om ni inte villl :)

pusssssssssssss♥

Maaat!

DATUM: 2009-08-04 TID: 17:40:26
Sitter här mätt som vet inte vad, nu igen! Idag blev det potatismos, köttbullar, brunsås å lingon ! MUMS på de säger jag bara :) Sitter just nu i soffan å gottar mig lite, å jesper ligger i sängen med en gosig missan på sig :) , han ska snart åka upp med Anders till vällsjön å fiska, å då ska jag nog ta å städa lite, å sen så ska jag nog också ta å baka en kladdkaka :)

Pusss♥

Beck :)

DATUM: 2009-08-03 TID: 21:25:23
Nu är det beck som gäller :) den börjar snaaaaaart :D




:)

DATUM: 2009-08-01 TID: 22:46:04
Usch vad aktiv jag känner mig idag :P

Men måste bara få klaga på en sak !! Jag köpte eldorados popcorn på Willys häromdan, visst dom är goda, det smakar ju popcorn liksom, men när man har ätit ett antal popcorn så blir tungan som ett jävla sandpapper!! :O Man känner sig helt efterbliven när man sitter med tungan ute å försöker få bort den äckliga känslan !


Sommarlovet snart slut :/

DATUM: 2009-08-01 TID: 21:51:32
Jaaao , snart är sommarlovet slut å man går in på sit sista år på gymnasiet!! Studenten nästa år alltså, känns lite konstigt, idag är det alltså den 1:a augusti, inte allt långt kvar , å var är det soliga vädret ???? , idag har det ju varit hyfsat med sol å så, men INTE varmt så man vill ligga å sola !

Igår så kom tjejerna hit, (Emelie, Malin å Eleni) :) det var meningen att vi skulle förkröka lite bara å sen dra vidare nånstans, men vi hittade ingenting, så det blev till att stanna här , men det var mys , det blev några folk iaf, å vi satt ute hela kvällen å tjötade å så , Mys :)

Förresten !! shiit va rädd jag blev igår, min å jespers innekatt, som egentligen bor hos jesper men som bor här hos mig nu för tillfället, RYMDE UT! , å inte nog med det hon sprang snabbt som f*n upp i ett träd i grannens trädgård! , å högt upp klättrade hon också ! , Men då kom min ängel Emelie å klättrade upp i trädet och stod typ där i en kvart och väntade på att missan skulle klättra neråt, å tillslut fick hon tag i henne! TACK SÅ MYCKET EMELIE !!! <3

Men nu ska jag fortsätta kolla på Snuten i Hollywood :)

Pussssss♥