Restaurang! :)

DATUM: 2009-12-29 TID: 15:20:22
Hej!

Var ju som sagt på mellandagsrean i söndags! Hittade INGENTING! usch va dåligt det var, jag var ute efter en kamera i första hand, den billigaste låg väl på 1200 kanske och det var skit! Sen ville jag har kläder, och de kläderna jag kollade på var inte ens på rean, men det är ju som alla andra år, de tar upp sin gamla skit från källaren.

Igår tog jag det lugnt hela dagen och sen gick jag,mamma,mickan å jesper på bio i Lerum, New moon blev det. Den var väl bra, jag vet inte men jag har lite svårt för dom filmerna, men det är ju snygga killar med, men jag tror jag måste se den en gång till för att tycka den är bra, så var det med ettan i alla fall.

Idag åkte jag med mamma å syskonen till Lerum vid 11 tiden, för Maria skulle klippa sig. Så hon gjorde det och sedan fikade vi och handlade lite gottgott till nyår! :)

Sen ska Jag, Emelie, Hanna, Johanna, Vickan och Malin ta 18.19 tåget in till stan för att gå på restaurang, den här gången blir det Chez...hoppas jag för jag bokade bord på nätet igår och det står att de ska ringa upp och bekräfta bokningen, men det har de inte gjort än. Annars får vi väl boka någon annanstans!

Puss♥


Mellandagsrea

DATUM: 2009-12-27 TID: 12:30:16
Hej!

Juldagen var väldigt lyckad! Först var det tårta och förkrök i lokalen, det var Vickis å Malin som hade ordnat detta, och det var även för att fira dem! Sedan drog några till stan och några drog till Hot chili, jag valde att åka till Hot chili, det var ett mycket bra val för där var det fullt drag, och det var så mycket folk så att man knappt kom fram! Det blev även lite dans för min del, kvällen blev inte heller så sen då Emelies Tommie var snäll och kom och hämtade oss vid 1 tiden! Men jag kan säga att det räckte att vara där den tiden, man var helt slut i huvudet när man kom hem!

Igår hände inte så mycket, det var bakisdag och jag låg mest på soffan, vi hade även tacos här hemma! GOTT var det efter julmaten!

Nu ska jag göra mig iordning för snart kommer mamma och då ska vi åka till Allum! Jag fick ju ett presentkort där på 1000 kr som jag kan använda i alla affärer nästan! Skitbra!

Puss♥

Julafton!

DATUM: 2009-12-24 TID: 13:43:26
Jag tänkte bara önska er alla en riktigt god jul! Jag ska nu göra klart det sista på mitt julgodis å sen ska jag fixa mig lite för sen ska vi kolla på kalle anka, som jag inte är så jätteintresserad av iofs men det tillhör ju julen så..

Jag skriver nog sen vad jag har fått och så!

Puss♥



Så här såg våran gran ut igår, idag är det lite mer julklappar under ;)

Dan före dopparedan!

DATUM: 2009-12-23 TID: 15:20:00
Hej!

Har inte skrivit på, två dagar tror jag?. Vet inte varför men har inte haft ork! I måndags var vi några tjejer på restaurang viktoria för att fira vickan å malin lite! Det kanske inte var det bästa restaurangbesöket men det var trevligt sällskap i alla fall :), jag fick även min iphone i måndags!! Den är bäääääst! Igår gjorde jag inte så mycket, var i saluhallen på morgonen och handlade julmat på eftermiddagen med mamma och tommy! Vi bakade också julgodis!, det var lite kaos när 6 personer skulle trängas i vårat lilla kök, men det blir nog gott till slut.

Idag har jag varit i Lerum en sväng, fick ett litet dåligt besked, jag kunde tyvärr inte vara på new point på min praktik, för där ska dom tyldigen ha en annan, så nu har jag lite smått panik, jag ska nämligen byta plats för de som inte vet, och jag måste ha en ny plats innan skolan börjar för fredagen den 8 januari ska jag vara å praktik!

Imorgon är det julafton! Jag längtar! Det börjar bli ganska mycket paket under granen faktiskt! Riktigt mysigt!

Idag blir det minijulbord och uppesittarkväll med Jesper och hans familj! Det ska bli jättemysigt, och jag har införskaffat varsin bingolott till mig och jesper! Och jag har bestämt mig för att jag SKA vinna någonting!

Men nu kom mamma, får väl se vad hon har köpt för gott idag då!

Puss♥

Natti!

DATUM: 2009-12-20 TID: 21:03:19
Fick en liten chock nyss när jag skulle läsa aftonbladet, Brittany Murphy är död! :S inte för att jag är ett jättefan av henne men ändå.

Tänkte bara säga godnatt till er som läser! Jag ska inte sova än men stänger nog av datan snart, för nu har ju filmen börjat också, får se om vi orkar göra lite chips å dipp å mumsa på!

Jag vet att jag tjatar men håll tummarna nu för att den avin ligger i brevlådan imorgon!!

GODNATT♥

20/12-09

DATUM: 2009-12-20 TID: 18:44:48
Hej!

Är hos Jesper nu fast han är inte här, han är och bastar med några kompisar. Den här dagen har gått fort faktiskt och det tycker jag är bra, för då kan jag om några timmar bädda ner mig i sängen och sova å imorgon är det måndag och det kommer post då! Jag SKA ha den avin imon! annars kommer jag vara sur hela dagen har jag bestämt mig för! haha!

Idag åkte vi till Allum i alla fall, jag fick köpt den näst sista julklappen! och så var jag inne på telenor och pratade med dom, och det är fritt fram å surfa sen!

Ikväll ska vi bara kolla på någon bra film som går :) både coyote ugly och blood diamond kommer så får väl se, men det lutar åt blood diamond för den ville jesper se tror jag.

puss♥

Godmorgon

DATUM: 2009-12-20 TID: 11:03:05
Godmorgon!

Eller ah, jag har varit vaken en stund nu..

Nu ska vi börja göra oss iordning här å dra iväg till allum, ska inhandla en julklapp, sen har jag bara en kvar! Känns underbart, så här färdig brukar jag aldrig vara, jag tror till och med att jag var och handlade en julklapp på julafton förra året.

Men nu är det frukosttime!

Puss♥

Falsk tosca :)

DATUM: 2009-12-19 TID: 18:21:13

Hej!

Det blev ingen städning i rummet, istället blev det städning av köket och städning av vardagsrummet samt julgransintagning och klädning! I år ville mamma ha en silvrig gran, kanske inte riktigt min smak men den blev faktiskt fin.

Jag fick i alla fall bakat en falsk toscakaka! Som jag precis smakade på och den blev SUPERGOD! jag har inte gjort den på länge men gud vad god den blev, så den kommer nog inte leva länge till.

Imorgon ska jesper inte jobba så jag får se vad vi hittar på. Kanske åker och köper som sista julklapparna någonstans. Och så ska jag försöka se till att städa mitt rum så att det blir lite julfint :) inte för att jag är så mycket där men det kan va trevligt om det är fint när man väl är där!

Men nu ska jag gå å mumsa i mig lite mer kaka!

Puss♥


Lördag

DATUM: 2009-12-19 TID: 11:27:33
Hej!

Lördag idag, jag längtar bara tills måndag för då kommer det post och om jag har tur kommer den avin jag väntar på! hoppashoppas!

Idag känner jag mig otroligt rastlös! Sitter här och kollar på recept och funderar på om jag ska baka lite kanske, funderar på vita kokosrutor och falsk toscakaka! längesen jag bakade det men såå gott är det!

Jag måste städa mitt rum i alla fall det ser ut som ett bombnedslag, jag ska byta sängkläder och tvätta all min tvätt kanske slänga ut lite skit också, kanske ska ta ett före och efter kort.

Men nu ska jag äta frukost!

Puss♥

Jullov :)

DATUM: 2009-12-18 TID: 21:10:19
Godkväll!

Nu är det äntligen jullov, fast egentligen fick jag jullov igår, för vi hade våran "avslutning" igår så jag har varit ledig idag. Så idag gick jag upp ganska tidigt för att åka med jesper hem innan han skulle till skolan, sen åkte jag upp till slätthult med tommy, vi va uppe i gamla huset å hämtade lite vinterkläder nu när det har blivit så kallt, och så var vi och hälsade på tommys föräldrar, och sen åkte jag till Klara för där var det pepparkaksbakmys :) jättemysigt! och jag gjorde jättesöööta pepparkakor! Har tyvärr ingen bild, men kanske kan lägga in imon.

Nu sitter jag här själv hos jesper, han är på kvantum å köper lite gottgott, för sen kommer sötis vickan hit å så ska vi kolla på Eurotrip!

puss ♥

Igång igen!

DATUM: 2009-12-17 TID: 14:02:46
Hej! :)

Lyckades fixa en fin julig design :) så jag tänkte att jag kan ju faktiskt blogga nu! För jag tycker att det blir roligare att blogga om man har en fin design :) ..

Jag är hemma för tillfället, ska ska snart platta håret och vänta på att Sara ska komma å hämta mig :) börjar inte skolan fören halv 3 idag nämligen, och det är sista dagen idag också sen är det JULLOV :) så underbart! och vilket underbart väder vi har fått ute också! Visst det är kallt men det är ändå mysigt när det är lite vitt på marken och solen lyser och det är -7 , sånt gillar jag!

Men nu får jag nog ta å platta mitt hår :)

Puss ♥