Är i tidaholm

DATUM: 2008-07-11 TID: 23:38:01
Hej :) är nu i tidaholm,har varit i skövde idag på ett köpcenter,riktigt många affärer faktiskt, köpte ett jättegulligt armband på glitter och en väska från gina tricot..å imorgon åker vi till lysekil i en vecka :)..å eftersom jag hittade hur man skriver från mobilen så kan jag ju blogga därifrån :),ska försöka skriva iaf ett inlägg om dagen :) men nu ska vi sova,ska upp tidigt imon ;) puss på er <3

Hejdååå!

DATUM: 2008-07-10 TID: 12:27:19
Vet ni vad? detta är mitt hundrade inlägg i bloggen! lite kul faktiskt :) hehe!

Men iaf, nu står väskan packad, så himla tung är den!, jag å mickan väntar på att pappa ska komma nu så att vi kan åka till Tidaholm :) undrar om min väska får plats i pappas bil också haha! det är inte lite kläder jag har med mig, kan jag ju säga!
Nu åker vi som sagt till Tidaholm och sen till Lysekil, så jag vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket faktiskt :/..men jag lovar att jag ska göra det så fort jag får chansen!, när vi kommer upp till Örnsköldsvik om 11 dagar då vet jag att jag kan blogga iaf för där kommer jag att ha tillgång till dator :)

men nu kom pappa, måste åka! Pussss♥

Färgningen klar..

DATUM: 2008-07-09 TID: 22:47:24
Nu är färgningen klar, jag hade ju slingor i innan, å den fägen jag la i nu blev lite orange typ , så det blev en blandning av färger i håret nu..haha ne men det blev väl rätt så bra :)

Jag har börjat på packningen nu iaf, har lagt alla plagg i olika högar å faktiskt lagt ide byxor jag ska ha i väskan, fattar bara inte hur jag ska få plats med allt när byxorna typ tar upp halva väskan! :O..kommer få sitta på väskan sen för att få igen den!plus att jag ska ha handduk med också!! HERREGUD säger jag bara, jag hatar å packa, å de värsta är att jag kommer få vänta tills imon med att packa i resten eftersom det flesta hänger nytvättat å kommer inte va torrt förrens imon! så det blir ingen sovmorgon för min del imon iaf..

Jag fick ett sms från älsklingen förrut förresten..han är så sööt när han skriver, fast jag tror nog att han hade druckit lite faktiskt för vissa ord var det väl sisodär med :P haha! men han skrev att han skulle gå å lägga sig(!?) klockan var 10 där nere då, fast dom har väl hållt igång sen i morse antar jag..Saknar honom så mycket!! längtar bara till nästa helg! då träffas vi äntligen igen! ♥ och idag så är det faktiskt våran 1år & 3 månaders dag! ♥♥♥ PUSSS PÅ DET!

Kanske ska se på en film snart förresten, den jag skrev om förut "7eventy 5ive"
Handling:
"Det är snart slut på terminen på det fina universitetet ”University of Dreyskill” och det är dags för alla studentfester. Det coola gänget som kallas "The Crew är inbjudna till en rik klasskamrats stuga uppe i Colorados bergkedja. Men vad som skulle blivit en rolig helg med skidåkning och avkoppling visar sig snart bli en helg som de aldrig kommer att glömma… om de överlever! En banal lek som kallas ”75” och en busringning till fel person leder helt oväntat till en kamp på överlevnad!"
                                                                              
puss på er allihopa♥

Kommer inte på någon bra rubrik!

DATUM: 2008-07-09 TID: 21:30:06
Hejj!

Nu sitter jag med slingor i håret :) ska snart skölja ur det, får se hur resultatet blir :) antagligen ännu blondare igen, riktigt kul med lite småförändringar på håret så :D..

det blev faktiskt inte så mycket packande förut, utan jag åkte ner till S-kullen istället å träffade vickan :) riktigt kul , va där en timme eller nåt, å så köpte jag med mig godis hem för sen ska ja å mickan kolla på filmen "7event 5ive" :) en skräckis såklart haha! å sen måste ja gå å lägga mig för vi blir hämtade lite efter 10(!) imon fär att åka till Tidaholm :)..

oopps nu måste jag skölja ur färgen! PUSS♥

PACKA!

DATUM: 2008-07-09 TID: 17:35:45
Hejsan!

Sorry för dålig uppdatering idag, men imorse blev jag väckt klockan halv 10, för då skulle vi åka till allum kl 10.00, så det blev till att gå upp, äta å göra sig iordning så jag hann tyvärr inte skriva något imorse..vi var på allum i några timmar å sen när vi kom hem så var jag helt slut så jag gick ner på mitt rum å sov ett bra tag, å nu har vi precis ätit middag :)..

Idag måste jag verkligen packa så jag slipper gå upp jätte tidigt å göra de imon..fast just nu har jag faktikst ingen ork att göra det för alla kläder ligger i en stor röra på golvet, å jag vet inte ens vad jag ska packa i :s ,,jag måste ha med mig en rätt så stor väska för jag ska ha kläder för 2 veckor om inte mer! plus alla andra saker som jag ska ha med mig..
Lite senare så skall vi också färga mickans utväxt, å om jag har tur så blir det kanske lite färg över till mig och det kommer då bli några slingor till kanske :), mitt hår är väldigt blont nu tyvker jag, men det är bara fint nu på sommaren :)

Jag kom på förut att jag måste lägga in lite nya låtar på min mobil också! nu när vi ska åka långt till massa ställen! :) så det ska jag också ägna lite tid åt idag :)

pusssss♥

Kvällis!

DATUM: 2008-07-08 TID: 22:54:44
Hejsan!

Nu är det kväll igen, dagarna går rätt så fort ändå när man har tråkit! å imon blir det tvätt,städ och packdag för på torsdag ska vi åka till Tidaholm och min farmor, där stannar vi till på lördag morgon/förmiddag, för då åker vi vidare till Lysekil :)..det kommer nog bli en riktigt kul vecka där, hoppas bara att vi får någon sol! så att vi kan sola och bada riktigt ordentligt (jag vill ju gärna få lite färg) så att jag inte ser ut som en blekfis brevid jesper sen när han kommer hem från Cypern!

Men nu vet jag inte om jag ska gå ner till sängen å lägga mig där å vänta på "Jordan rättsläkare" eller om jag ska sitta uppe här, haha svårt val, jag vet! :P..kanske går ner och lägger mig och läser en trevlig liten bok! naaae men jag vet faktiskt inte..
å sen kommer ju ett till problem, jag vet inte om jag ska se på Jordan eller på CSI, jag kan se en liten stund på jordan å sen byta till csi men de är ju också lite onödigt haha, vilka problem man kan ha asså!

menmen, godnatt på er ♥

The fashionista diaries

DATUM: 2008-07-08 TID: 20:01:06
Hej!

Jag hinner egentligen inte skriva nu men jag tänkte bara tipsa om ett skitbra program som börjar NU på 5an! "The fashionista diaries" heter det! GÅ Å SÄTT PÅ TVN NU!


Grillning!

DATUM: 2008-07-08 TID: 15:42:22
Hejjsan!

Ledsen för dålig uppdatering men jag och min syster har varit hos pappa i några timmar nu.. :) vi har ätit lite mat å så, jag har fixat några program på hans dator :) , han har nämligen fixat internet nu så :p..

Idag då, jag gick upp vid halv 11 :) jag kunde inte tidigt sova imorse för jag hade så himla ont i magen så det blev att jag sov lite längre in på dan :)..å så gick jag upp å duschade å gjorde mig iordning, å sen åkte vi som sagt till pappa, å nu om lite mindre än en timme så ska vi gå ner till några å grilla lite maaat! :D å sen ikväll så blir det "Fashionista Diares" och "Morden i midsummer" på tv :D å sen pratade mickan om nån film "7eventy 5ive" tror jag att den hette :), en skräckfilm igen ikväll alltså, får väl se om jag vågar, den vi såg igår var faktiskt ganska läskig, tänkte lägga upp en liten resencion om en stund ;)

pusssss♥


Uttråkad!

DATUM: 2008-07-07 TID: 22:22:39
Hejj!

Usch vad jag är uttråkad! Har nog aldrig haft så här tråkit! bara för att min älskling inte är hemma :/..har suttit å kollat på tv nu iaf, har kollat på "Cold case" och "CSI NY" de var intressanta fall i båda :P fast jag har för mig att jag har sett de cold case avsnittet :)...

Jag blir lite orolig också för Jesper svarar inte på mitt sms, jag tror inte att han har pengar på sin mobil, men han sa att han skulle fixa de nu på dan, jag vill bara höra vad dom gör å så,men han svarar ju inte :/ .., jag funderar på å gå ner på mitt rum å kolla på tv nu eller nåt faktiskt..kommer bli svårt att sova själv, att inte ha någon brevid sig när man ska sova :( ..han ligger ju alltid där annars och håller om mig, men nu kommer jag inte ha någon på två veckor! Det känns hemskt faktiskt! :(..
ne nu ska jag inte sitta här å gnälla längre ska kolla lite till på lite sidor å sen går jag och nanar! så godnatt på er♥

Min lilla älskling <3

Tävling!

DATUM: 2008-07-07 TID: 18:28:42
Hejsan, jag tänkte bara tipsa om en tävling som avslutas nu ikväll klockan 21.00! så skynda er att gå in här och svara på frågan nu!


:)

DATUM: 2008-07-07 TID: 16:13:21
Hejjjj igen! :)

Vet inte vad jag ska göra, därför skriver jag lite inlägg! ;) ..är det någon som är bra på det här med designen på bloggen ? ..som ni kanske ser så ser man inte min header, jag antar att det var för att jag bytte "bakgrundsfärg" på bloggen för ett tag sen!..så ah nu syns inte min header, lite tråkigt faktiskt, allvarligt talat så vill jag ha en helt ny design! nya bilder å nya färger! Finns det någon proffsig där ute i sverige som har lust att hjälpa mig, så hör av er: [email protected] ..tveka inte! :D

pusss♥

Regnet öser ner!

DATUM: 2008-07-07 TID: 15:23:57
Hejjsan!

Sitter här nu, har gjort det ett bra tag, jag har inget annat för mig nu när jag inte kan vara med min älskling, tänk vad tomt det kan bli ändå, men är man med varandra varje dag och sover med varandra varje dag så blir det nog lätt så..därför blir det nog extra jobbigt när han inte är här, det är de som kan vara nackdelen med att vi spenderar all våran tid med varandra att man saknar honom som fan sen när vi är borta från varandra..
sorry att jag klagar så mycket men jag får "prata" med bloggen nu när jag inte kan prata å busa med älsklingen!, så denna veckan kan ni förvänta er många inlägg från mig :), det är ju en positiv sak då ;) haha!.

Var har hänt idag då då?, jo inatt iaf så gick Jesper upp klockan 3 och började göra sig iordning för dom skulle bli hämtade klockan 4 för att köras till Landvetter, och deras plan skulle gå kvart i 7 i morse..sen somnade jag om när han hade sagt hejdå till mig ( :( )..å så gick jag upp vid halv 11 å försökte hitta någon som kunde hämta mig så jag kom hem, tillslut lyckades jag övertala mickan (med lite mutor så) haha, så hon kom och hämtade mig på moppen å så åkte vi hem..å sen har det inte hänt NÅNTING! har mest suttit här å kollat efter filmer, funderar på å se "One missed call" ikväll med mickan om hon vill ;) vågar inte kolla på skräckfilm själv! USCH! haha! å så funderar jag på "Hairspray" lite tidigare ikväll kanske..får se film fördriver ju faktiskt tiden väldigt bra nu när man inte har något att göra ;)..men jag måste faktiskt städa mitt rum först å lägga all smutstvätt i tvättstugan om jag ska ha nått rent med mig till Lysekil, så det ska jag också fördriva tiden med snart, att städa mitt rum! :/

Ikväll skulle vi gått på "Lotta på Liseberg" hon har allsång där varje måndag och ikväll skulle EMD vara där , men jag vet inte riktigt hur det blir nu när regnet verkligen öser ner utanför fönstret! :O ..men pappa skulle höra av sig i eftermiddag eller ah de är ju eftermiddag nu, men jag tror inte att det blir något så det får nog bli min trevliga filmkväll :) ..

pussss♥

 

:(

DATUM: 2008-07-07 TID: 12:18:32
Hejj allihopa!

Nu har min älskling åkt till cypern :( å vi kommer va utan varandra i 2 veckor, det kommer bli tomt med tanke på att vi alltid är med varandra! :/ fast på lördag åker ju jag till Lysekil med pappa min syster å pappas tjej,. så då kommer jag ju ha lite att göra iaf...men detta ska nog gå bra det är bara att tänka positivt å göra saker hela tiden så kommer nog tiden gå ganska fort iaf..å sen när jag kommer hem så åker vi ju upp till Örnsköldsvik i 1 vecka (kanske mer) :D det ska bli riktigt mysigt! :)

men nu ska jag kila för mickan ska hämta mig! pusss♥

SOL!

DATUM: 2008-07-03 TID: 12:29:47
Hej :)

Jag har faktiskt en bra anledning den här gången till varför jag inte har skrivit! :p

SOLEN! den har äntligen kommit! så himla skönt men så himla varmt på samma gång! :) så frt man är ute så vill man ju bara bada, men sen när man kommer ner till vattnet så är det iskallt!! :O
Sen så vill jag ju också spendera tid med min älskling för han åker till Cypern på måndag, å nästa lördag åker jag till Lysekil så vi är utan varandra i 2 veckor! men det ska nog bli bra, vi båda kommer ju göra saker på dagarna så :)

Igår iaf så åkte jag in till allum, har inga pengar egentligen men tänkte att de kunde va kul å gå där å kika lite, jag kom därifrån med slingor faktiskt :) så det kanske jag ska göra idag, om jag orkar :) ljusa såklart! fräscht nu i sommar! :)

Fick oxå ett roligt sms om ett födelsedags party nästa helg , men det är precis den dagen som jag åker till Lysekil juuuu! :( usch! menmen kanske går å fixa på nått sätt :) får se! har en liten plan faktiskt ;) men det är om jag orkar för de är inte så kul, menmen får se :)

men nu ska jag ut i solen igen! Pusss på er♥