Studiedag!

DATUM: 2008-03-13 TID: 22:20:03
HEjj :)

Torsdag ida , å imon är det studiedag :D så himla skönt, jag ska nog bara vila hela dagen , med älskling förhoppningsvis..han kommer upp till mig om 20 min ungefär tror ja :) gos! :)

idag har jag inte gjort nånting typ  ,kom hem å åt lite å sen la ja mig i sängen å kollade på one tree hill :D så jävla bra är det!! fast nu mår jag inte så jättebra, har asont i huvvet å näsan rinner å feber tror jag till å me :/

menmen ska ner till mitt rum nu å kolla lite innan älskling kommer! pusshajj ♥

Alldeles ensam :(

DATUM: 2008-03-09 TID: 19:35:50
Hejjsan :)

Nu är jag hemma hos min älskling, fast de är de att jag är alldeles ensam :( ..jag som inte gillar att vara det, älsklingen har nämligen varit i GBG å spelat badminton me sin pappa å bror :) men han sitter faktsitk på tåget på väg hit nu å han går av tåget om 5 min :) å nu behöver jag inte vänta så jättelänge till iaf :) ..när han kommer blir det nog lite mys fram till Wallander börjar :) ..jag har vaarit på småttan oxå å köpt chipp dip å dricka :D gottgott :)

Så ah de blir som sagt wallander ikväll å efter det så blir de väl sängen :) för imon är det skola igen , imon blir de slappis dag :) har bara 3 lektioner, å en av dom är idrott å imon är det bowling som gäller :D

menmen ha en jättebra kväll! Puuussshajj ♥

Tävling igen!

DATUM: 2008-03-09 TID: 17:09:59
Hejj :) nu är det dags för tävling igen, den här gången hos "Något vanligt" ..

Man ska skriva i sin egen blogg en kort motivering till varför man ska vinna,
min motivering är rätt så enkel haha! "Jag är ALLTID med i ALLA tävlingar men har ALDRIG vunnit nånting, så den här gången tycker jag faktiskt att de är min tur :) "

så gå in nu allihopa å TÄVLAA! :D

image56

11 månader idag <3

DATUM: 2008-03-09 TID: 16:09:22
Hejjsan!

Nu har jag inte skrivit sen i torsdas!! Usch på mig! haha nae men i torsdags kom vi ju hem så sent (från skitmatchen förresten), ja usch vilken dålig match det var! menmen dom (Frölunda) är ju ändå klara för slutspel :)

I fredags var ja me jesper å hans kompisar , vi skulle egentligen på fest men vi hittade ingen , så de blev att vi åkte till lerum å åt på moset å sen satt där å snackade lite å sen åkte vi hem å myste å sen sov :)

Igår var jag hemma bara å kollade på melodifestivalen ( andra chansen ) det blev ju inte alls som man hade tänkt sig me artisterna , vilka som gick vidare å så :O de blev en hel del skrällar kan man ju säga! Att nordman slog Androla, det trodde jag aldrig, men de va lite kul ändå, ja gillar nordmans låt :) å sen efter mello så ringde älsklingen å frågade om han skulle komma upp till mig å sova, KLART att jag ville det :)

å idag har vi bara degat på morgonen , å sen gick han hem vid 1 för han ska in till stan nu å spela badminton med sin pappa m familj :) men sen ska jag åka ner vid 6 å köpa liet gott på småttan för när han kommer hem så blir det MYS! för idag är de så att det är våran 11 månaders dag!!! :D Guud va lång tid de har gått nu ,känns verkligen itne som om det verkligen är 11 månader, men jag är verkligen lycklig :) Älskar dig Jesper <3 Ja funderar på å göra en liten överraskning till honom oxå :) får se :)

men nu ska jag göra mig iordning pusspåer! <3image55

FRÖÖÖÖLUNDAAA !

DATUM: 2008-03-06 TID: 17:50:42
Om 10 minuter kommer pappa och hämtar mig å syster, då ska vi in till Göteborg för klockan sju är det FRÖÖÖÖLUNDAA match!! idag vinner vi lätt :D:D dom spelar mot Färjestad idag :D de kommer bli sketakul :D:D!!

Men jag kanske skriver ikväll när vi kommer hem :D

image54

TÄVLING!

DATUM: 2008-03-06 TID: 15:12:57
Hejjjsan!

Nu är jag med i en tävling där man kan vinna ett presentkort hos modeakuten på 3000 kr!! så var med!!! LÄNK!

Lördag morgon!

DATUM: 2008-03-01 TID: 09:00:11
Hejjj :)

Usch vad tidigt jag är uppe, för å vara en lördag morgon då! Men jag måste packa ner lite kläder å fixa mig lite, för klockan 10 kommer pappa å hämtar mig å syrran, då ska vi åka till Tidaholm, som jag skrev igår :)

Förresten! Det har snöat här inatt! , vad är detta liksom!! Det var ju sol å vår alldeles nyss! USCH vad trött jag blir!!

Menmen nu måste jag kila å göra mig iordning, jag kanske skriver ett inlägg innan vi åker, annars uppdaterar jag på söndag :)

Pusssspusssss♥