Partaj!

DATUM: 2008-10-31 TID: 13:14:50
Hejjsan!!

Har inte skrivit ett riktigt inlägg på jättelänge ju! Men hallå!! Det är faktsikt HÖSTLOV!..eller ah inte så länge till men det har iaf varit! fast jag har faktiskt inte gjort så jättemycket, har mest tagit det lungt ochbara njutit av att slippa gå i skolan! :D ..å så har det ju blivit lite party å så :D ..å så har jag shoppat lite :) elller ah smink då, å så har jag ridit å jobbat i kiosken i stallet :) så jar har gjort lite grann iaf..fast den mesta tiden har ju faktiskt gått åt till att planera ut hur jag ska se ut IDAG! För idag är det ju faktsikt PARTY hos Klara å man ska va utklädd såklart! :D haha jag vill inte avslöja riktigt vad jag ska vara , men ni får nog se bild sen när jag är klar :D...

Så ikväll kommer det bli kul! :D haha!! det kommer nog komma en hel del folk också! Om alla kommer som vet om det! :D så det blir kul, det är trångt såklart, men vill man så går det ! :D ..å party SKA det bli! :p! haha märks det att jag är laddad eller?!..

Men iaf..pappa ska komma å hämta mig vid 3 tiden, å då måste jag ha packat klart å fixat allting, för om ni kommer ihåg så ska jag till Stockholm imon! :D ..så jag ska sova hos Klara å sen blir jag hämtad imon på morgonen vid kvart i 6 nån gång kanske :P på MORGONEN! ..för vårat tåg gor tjugo i 7 från stan! Så jag måste alltså ha packat klart allting tills klockan 3 :) ..fast jag behöver ju faktiskt inte ha med mig så mycket för vi kommer bara att va där i 2 dagar, 1 natt alltså! Så jag ska försöka packa snålt! det är jag inte världsbäst på men jag får försöka! Man vill ju alltid ha med sig hela graderoben om man skulle ha fått! :p ..

menmen , nu måste jag nog kila å packa :D ..

Pussssssssssss♥


Bloggkoll!

DATUM: 2008-10-30 TID: 22:07:28
Följ mig på bloggkoll! :D

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/287795/catja-allt-mellan-himmel-amp-jord?claim=8p8gn2bvppj">Följ min blogg med bloggkoll</a>

TÄVLING!

DATUM: 2008-10-30 TID: 20:22:52
Haaaaj!

Är med och tävlar om den här:



Snygga väskan hos KISSIE  otroligt snygg tycker jag! Så självklart ska ni också vara med! Eller hur?? tävlingen avslutas idag så SKYNDA!

FÖRLÅT!

DATUM: 2008-10-29 TID: 22:10:30
Hejj allihopa!

Förlåt att jag är så jättetråkig och aldrig uppdaterar! men jag lovar ska göra det imon! för nu ska jag gå å sova är sååå trött! :p men jag LOVAR jag skriver imon!

puss♥

Duschaa!

DATUM: 2008-10-23 TID: 20:56:40
Heej! :)

Kom hem för en halvtimme ungefär! :) då blev det till att sätta sig här å uppdatera sig själv lite! haha! Bilddagboken är en sida som besöks flitigt just nu faktiskt! :) haha vet inte varför men de är så kul å kolla andras bilder å lägga in själv å få kommentarer! besök gärna min sida "catjakaj" heter jag där ;) haha!

Nu iaf, ska jag nog bara ta mig en varm go dusch å sen ska jag gå ner på mitt rum tänkte jag å ligga å skriva lite på svenskan å kolla på nåt på tvn kanske, annars somnar jag nog rätt så tidigt idag tror jag :) kan va skönt å sova också..
Det var faktiskt mycket att göra i kiosken idag med, många föräldrar som vill ha kaffe å många barn som ska handla godis, men det är bara kul..

Ne men nu är duschen ledig, man får ju passa på när det är 6 pers som ska duscha på kvällarna ! :D :P haha!

Pussssss♥



woork ;)

DATUM: 2008-10-23 TID: 15:57:59
Tjjo!

Har kollat på tv hela dagen å bara myst för mig själv :) har kollat på One tree hill å så :D

Men nu ska jag snart göra mig iordning lite å åka ner till stallet för det är ju jobb i kiosken idag med :)
men sen när jag kommer hem så har jag tid till bloggen heeeela kvällen för jag har sett att det bara går skit på tv ikväll faktiskt :p fast jag funderar på å plugga lite bara å sen sova ganska tidigt så jag är utvilad imon :)

Och imon blir det nog lite kul för jag,jesper,linda och Viktor ska åka till viktors sommarställe å ha lite mys :) vi stannar bara över natten men det kommer nog bli bra :D

men nu måste ja grejsa :D pussss♥

Hemma idag!

DATUM: 2008-10-23 TID: 10:00:03
Hejsan!

Sory för dålig uppdatering igår men jag kunde inte logga in igår :S konstigt! men nu är jag ju inloggad iaf så då kan jag ju skriva! :D haha!

Igår iaf, jobbade jag ju i kiosken, det var faktsitk riktigt stressigt igår, vet inte hur många gånger jag kokade kaffe igår men de va kul! Jag får ju iaf pengar plus att jag får äta lite godis medan jag står där ;) haha!

Men idag då, är faktiskt hemma från skolan idag, mådde inte alls bra när jag vaknade i morse :/ så ah jag somnade om igen när klockan hade ringt, å så vaknade jag för en halvtimma sen kanske! så idag blir det till att vara hemma å mysa bara, har faktiskt några bra filmer å kolla på :) och det nya one tree hil avsnittet såklart! :) Såå nu snart tror jag att det blir nån god macka å gott varmt jordgubbs te! :)

Men sen måste jag faksitkt plugga lite idag också , det jag missar i skolan nu, i svenskan vet jag att vi håller på att skriva ett brev så det kan jag ju skriva så jag kan lämna in det imon på svenskan kanske! :) då blir nog Lena glad! haha! ;)

Men nu ska jag ta å äta frukost! Pusss på er! ♥


jobbjobb :D

DATUM: 2008-10-22 TID: 14:18:27
Hejj!

Sitter i skolan nu, har IV-val om 10 minuter ungefär, då ska vi framkalla massa balla bilder i mörkerrummet :D men idag måste jag tyvärr gå tidigare för jag ska ju jobba i kiosken i stallet idag, å jag ska vara där halv 5 så jag måste åka sista bussen hem :) så jag skriver ett litet inlägg nu å så får jag skriva sen när jag kommer hem ikväll :D så ni vet :) ikväll är det bonde och "oskyldigt dömd" :) så de blir en riktigt myskväll, å så ska jag nog ta me lite godis hem från kiosken :D GOOTT!

Men nu måste jag stänga av datan, hörs sen !

Pussssss♥

Filmmys!

DATUM: 2008-10-21 TID: 20:58:18
Heejjsan!

Är hos älsklingen nu (ikväll igen) haha nä men de blir enklare så med bussar å tåg å allt, än å ta sig ner till skolan från skogen! (där jag bor) men sen blir det mycket enklare, för det har jag inte berättat men jag ska nämligen flytta!! om en månad å lite mer kanske! :D riktigt spännande faktiskt, men ändå läskit! jag har ändå bott uppe i skogen hela mitt liv typ! men allt blir så mycket enklare nu när man komme ner till civilisationen haha! å jag kommer till å me få en egen liten stuga å bo i :) så mysigt kommer det bli när allt är iordning :) Rosa är vårat nya hus förresten å pyttelitet! haha! eller asså de är ju inte litet egentligen, bara de att vi har ju ganska stort hus nu, så för mig är det ju litet, men vi kommer nog vänja oss, å om vi inte gör det så har vi ändå huset uppe i slätthult kvar för vi ska inte sälja de, utan vi ska hyra ut det! :) så det känns ändå bra!
Ne men gud vad jag babblar på!
vad har hänt idag?

Skola var det ju som vanligt! Vi har jobbat på lite med profilierings arbetet som vi har i kursen inköp och varuhantering! Riktigt kul är det faktiskt! Sen fick jag mitt betyg i Kursen Turism, och det blev ett VG är faktiskt nöjd!

Men imon iaf så ska vi till Ekocentrum på studiebesök ska nog bli intressant, å sen när vi kommer tebax så ska vi jobba med UF :D så de blir en goo dag! :D

Förresten JAG vann bloggdesigen hos Sanna :D sååååå glad blev jag! TACK! så den kommer nog upp om några dagar :D

Men nu ska jag kolla på "Pelikanfallet" på trean (tror jag) :D

Pusssssss♥

Natti!

DATUM: 2008-10-20 TID: 21:48:24
Gokväll :)

Tänkte bara säga godnatt, är hos älsklingen, kollar på csi :) men nu ska jag gå å lägga mig breve honom! :)

Natti♥

Veckan som kommer..

DATUM: 2008-10-20 TID: 16:07:38
Heeeejj! :)

tänkte skriva lite vad som händer i veckan :P tänkte göra en fin bild i photoshop men det gick åt helvete :/

menmen..

  •  Måndag: Skola, Plugga matte, TV
  • Tisdag:  Skola, Rida, SOVA
  • Onsdag: Skola studiebesök Ekocentrum, Jobba kiosken, Älskling
  • Torsdag: Skola, Jobba kiosken, SOVA
  • Fredag: Skola, Kanske middag &idol med Linda&Viktor
  • Lördag: Alingsås(?) , PARTY!
  • Söndag: Ta det lugnt SOVA
Idag har det ju varit skola, en helt meningslös dag, vi gjorde INGENTING så himla störande, första lektionene följde vi typ i en enkät å sen va de lunch å andra lektionen satt vi typ bara vid datorerna å kolla på bdb typ :P ..sista lektionen kolla vi på film! Blir så trött när de är såna totalt meningslösa dagar! men iaf, är hemma nu å är svinhungrig! Måste plugga matte också för imon ska vi lämna in provet, (vi har fått hemprov i statistik) och jag kan abslut ingenting! USCH orkar inte!!!

Men aja får väl gå å göra det ändå! Kanske hinner kolla på One tree hill sen också innan jag åker ner till älskling (a) haha! ne men får se! Men det är ju "Färjan" idag iaf! det är KUL ! :D å sen är det CSI :) så det blir nog tv idag som vanligt! :D

Puuussssssssss♥         GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!

  ;D

TÄVLING!

DATUM: 2008-10-19 TID: 22:16:41
Tävla om en bloggdesign hos Sannasrum.blogg.se! :D

KLICKA PÅ BILDEN!

Skola imon !

DATUM: 2008-10-19 TID: 22:02:53
Hejsan!

Söndag idag då, har inte gjort så jättemycket, eller ah jag har varit på 75-års kalas (öppet hus) de va min "låssasfarfar" som fyllde år :) de va riktigt gott med smörgåstårta och prinsesstårta å massa godis :) sen åkte jag ner till jesper å nu är jag här :), vi har bara tagit de lugnt, kollat lite på tv å låtit dagen gå hel enkelt :) nu på kvällen gjorde vi goood soppa haha!

Jag har självklart kollat på "Ensam mamma söker" ,alltid lika bra :), jag kollade också på Gossip Girl idag, så jäääääävla spännande! Funderar på å ladda ner nästa avsnitt för jag kan inte vänta till nästa söndag! :O sååå spännande!

Men imon som sagt så är det ju skola igen, men de kommer nog gå fort å sen är det looooooooooov!

Men nu vill älsklingen att jag ska komma å mysa :) Pusssss å *naaattti* ♥

Lördag :)

DATUM: 2008-10-18 TID: 21:59:19
Hej!

Lördag redan idag, sista lediga dagen imon ,sen är det skola igen, men nu är det ju bara denna veckan sen har vi ju LOV! å då ska jag mamma å mickan till STOCKHOLM! :D så kuuuul ska de bli, å så himla skönt ska de bli å kunna sova ut varje dag i en hel vecka! :) ..

Men i helgen iaf,, igår hade jag ju överraskningen till Jesper, jag hade köpt säkor (som han älskar) baguette å gjort vitlökssås å så tände jag ljus å så :) så mysigt blev det till idol oxå! :D

idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt å ätit tacos nu på kvällen..men nu ska jag nog gå å kolla på Beck som går på tv4+ har ju sett dom redan men ändå dom är bra :)

Pusssssssss♥

TRÖTT!

DATUM: 2008-10-16 TID: 17:02:39
Hej :)

Är trött som f*n idag :( ..har varit det hela veckan faktsikt, det är inte så jättekul att somna klockan 9 faktiskt , även om det är skönt men ändå..men imon är det helg och då ska jag sova ut! Ska bli så himla skönt!

Idag då, så har jag och Camilla stått inne på Gymnasiemässan i stan, det var riktigt kul med många elever som var intresserade av Lerums Gymnasium, speciellt Handel då ;) haha! nää men vi pratade med riktigt mycket folk faktiskt och informerade dom om våran skola :) fast vissa kom ju med lite roliga frågor faktiskt! Speciellet "Star wars" killen :P haha! (kan inte berätta här för det är ett sånt skämt som man måste va där för å höra men KUL var det haha)

Idag då , så hade jag tänkt åka ner till Jesper lite senare :) om nån vill skjutsa mig vill säga :P men det ska nog gå bra..jag måste bara hitta något att äta först! Bärjar bli hungrig igen :/ :P haha!

Imorgon blir det nog en seg dag i skolan med IV-val på morgonen och sen så går vi till 15.15 :/ inte riktigt kul asså en fredag! menmen, sen ska jag fixa överraskningen till Jesper å så åker jag hem å sen ner till Jesper haha :) hoppas han blir glad! , men det tror jag nog! :D

men nu ska jag gå å föna håret å hitta något att äta! :)

Pussssssss ♥