kommerintepånågonrubrik..

DATUM: 2008-11-16 TID: 15:32:17
Jao så kan det vara ibland, kommer verkligen inte på någon rubrik nu, men det är ju inte det viktigaste kanske :)

De senaste veckorna nu har jag gått runt å funderat på hur jag ska inreda mitt rum, asså jag har inte en aning, eller asså de är klart att man har kommit på lite kanske, jag vill ha en mysig stämning med mycket mysiga lampor å "varma" färger vill jag ha..jag har funderat på färgerna brunt,rött (inte knallrött då), rosa (väldigt ljus rosa) både rött å rosa tycker jag går ihop med brunt, så aaa jag får fundera på det :P..sen vill jag också ha mycket kuddar, å sen liten sminkhörna och en helfigursspegel, haha jag hade visst några idéer :P men jag får se hur resultatet blir, jag lovar att visa se när allt är klart :) det kommer bli så bra! :D

Vad gör ni en söndag som denna då ? :)

pusss♥

Söndaaag !

DATUM: 2008-11-16 TID: 12:46:22
Shuuuee :D

Söndag idag, å ni vet väl vad det betyder?! ENSAM MAMMA SÖKER!! längtar bara tills att klockan ska bli 20.00 nu så att man kan få bänka sisg framför tvn å bara njuta av ett nytt program! :) det är ju så underbart! älskar verkligen det programmet  :) ikväll är de ju på semester också, riktigt kul!

Har ni sett vilket fint väder det är ute idag också ? :) solen skiner! Det är allt skillnad mot vad det har varit i veckan nu, bara skitväder med blåst å regn har det varit! USCH! , men hoppas att denna solen håller i sig nu bara :)

Här hemma packas det för fullt ska ni veta, vi har just tagit ut min soffa ur mitt rum för nu ska det tydligen in massa hyllor i mitt rum som dom inte vet om vi ska ha med eller inte :p..så ah, ni kanske kan föreställa er hur mitt rum ser ut nu med massa lådor å snart hyllor, inte så jättemysigt att sova där kanske :p

På tal om "Ensam mamma söker" har ni sett detta från "Fredag hela veckan" ? :P haha SÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT! Speciellt Johanna! :P



HAHA! pusss på er ♥

Natti!

DATUM: 2008-11-15 TID: 22:31:46
Tänkte bara säga godnatt :)

NattiNatti :)


Lördag :)

DATUM: 2008-11-15 TID: 20:30:03
Häj :)

Jag vet jag är sämst på att uppdatera,men jag har faktiskt inte varit hemma sen i torsdags typ, har varit hos jesper, å så var det ju skola i fredags å skriva klart affärsplanen, fast det var också nationella prov i engekskan också, skrivdelen, å det känns faktiskt som om det gick bra :) får väl se sen när man får tillbaka det :D Nånting som jag vill ha förresten, är mina SKOLFOTON!! hur länge sen va det inte nu som man skickade in dom där lapparna om att man vill ha fotona, över en månad måste det vara nu!

Igår va jag ju å red den lilla sötnosen Amanda också :) hon va lite töntig i skogen när det blåste å så, men annars gick det jättebra! :) hon är så go i galoppen så det är inte sant! sen när jag hade ridit så åkte jag ner till Jesper igen, å då hade han pratat med Sandra å hon hade inget å göra så Jesper sa att han skulle prata me mig å så kanske hon kunde komma å kolla på idol me oss å dricka lite! :D så , så blev det sen! :D såååå längesen som jag träffade henne så det var riktigt kul!

Idag har jag varit i Allum :) med mamma å mickan, mamma köpte ett regnställ å jag köpte ingenting :(  tråkigt! menmen man kan inte allltid köpa nåt..

Här hemma förresten så är det ju KAOS! det står lådor överallt speciellt i MITT rum!!  haha, nä men det rummet ska vi ju faktiskt ha kvar när vi flyttar å ha som förråd, för vi ska ju inte sälja de huset vi bor i nu, utan vi ska hyra ut det :) så ah därför ska vi ha kvar mitt rum :)

Nä men nu tror jag att jag ska ladda ner "Mirrors" å fråga mickan om hon vill kolla på den me mig sen! :)

Pussssss på er ♥

Me ! :D

DATUM: 2008-11-13 TID: 18:15:23
Tänkte bara lägga ut en liten bild när jag sitter här å har tråkigt! :P


13/11 - 2008

DATUM: 2008-11-13 TID: 17:37:49
Hejsan! :)

haha kom inte på någon bra rubrik, men det är ju faktiskt en 13 idag så rubriken passar ju bra :)

Jahaja, va har hänt idag då, har varit hemma från skolan sista dagen idag, ska gå imon! :) ska bli så skönt att komma till skolan och få börja använda hjärnan igen! haha! nää men träffa alla, även om det blir stressigt imon när affärsplanen ska bli klar :) men det blir nog bra !

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, kollat på tv å suttit här :) så en lugn dag! tog lite kort som ska va me på affärsplanen också, men dom passade tydligen inte :O :p menmen får väl se imon..

Kommer förmodligen upp en ny header idag också! :D som Sanna ska fixa!! :D Riktigt roligt faktiskt, kommer bli fräsch å roligare att blogga nu! :D ..

Men nu ropar dom att maten är klar så jag måste kila!
Pusss♥

Cellskräck?!

DATUM: 2008-11-12 TID: 17:36:47
Hej :)

Har varit hemma även idag, har fortfarande den där bollen i halsen å de gör svinont när man sväljer, men guuud va skönt det känns nu när halsen börjar släppa! :D men de blir till att va hemma imon, å herregud ni fattar inte hur jobbigt det är , även om det är skönt att slippa skolan å så , men jag som alltid är ute å flänger typ sitter nu hemma hela dagarna :O jag får ju typ cellskräck "jag vill uuuuuuuuut" skriker det typ i mitt huvud :p hahaha! nää men ja har ju faktiskt min lillasyster som också är hemma och är sjuk ..

Var har jag gjort idag då? jo, först åt ja typ lite frukost å sen laddade jag ner "Låt den rätte komma in" en totalt skitkass film! Ussch va kass den var, så den behöver ni inte slösa tid på, fattar inte varför den har blivit så uppmärksammad i media :S
menmen, sen fick jag mig ett ryck när jag hade legat lite i soffan så jag gick ner och rensade ut hela min garderob å la ner de kläderna som ja ska ha kvar i "bananlådor" och även alla saker som jag hade på mina hyllor ligger nu nerpackade, så mitt rum känns väldigt tomt nu :P ..men de är ju bara 2 veckor kvar så aaaaaaaaaaah! :P
Sen har jag även gjort en pasta/köttfärs gratäng :P haha! de kanske inte låter som om jag är sjuk ,men jag kan helt enkelt inte ligga stil när jag är hemma ! :P

Scen från  "Låt den rätte komma in"

pusssss♥

SJUK!

DATUM: 2008-11-11 TID: 12:16:02
Hääääj!

Har inte skrivit på ett bra tag nu :P haha jag veeeet jag ÄR lat, men när man sitter vid datan så går man in på alla andra sidor å sen orkar man inte skriva i bloggen! :P FÖRLÅT, men jag får väl sätta fart nu igen då! :) för jag tycker ju faktiskt att det är kul och skriva! men vet ni en sak? , det blir ännu roligare med lite kommentarer också! :)

Vad har hänt de senaste då? , jo jag var ju i Stockholm med min kära syster och mamma :) riktigt mysigt var det också, anledningen att vi åkte dit var ju att vi skulle träffa min mormor och morfar som hade åkt ner dit från Övik :) , så dom träffade vi när vi kom dit på lördan iaf så lämnade vi våra väskor på hotellet å gick till gamla stan :) där är det riktigt mysigt! sen så åt vi å så på kvällen och på söndan så gick vi å shoppade lite, det blev inte så mkt för de är ju samma affärer där som här i götet :P men det blev allt ett par stövlar och en gosig tröja :) å sen åkte vi hem igen vid 5 tiden med tåget :)

Sen har det inte hänt så mycket faktiskt, har bara varit skolan å allt med det :) , vi håller ju på att skriva affärsplanen för UF nu som ska in på fredag (!) :o mycket jobb med den kan jag säga..

Å här hemma då, det står lådor överallt, känns det som, ne men vi har börjat packa nu för om 2 veckor och några dagar(!) så flyttar vi ju!!!!! det känns helt sjuk att  det är så kort tid kvar!! Men kul ska det bli faktiskt! :D :D skönt att komma ner till civilisationen lite! :D haha! nää men man kommer ju mycket närmare allting :)

Förresten, att jag fick detta skrivrycket är för att jag är hemma och är sjuk idag :/ har en stor klump i halsen känns det som, och varje gång jag sväljer så gör det ont ända upp till öronen! ASJOBBIGT! :/ menmen de går väl över snart HOPPAS JAG!

Men nu ska jag gå å kolla på en film tror jag :)

Pusssssss ♥