"Du är vad du äter"

DATUM: 2008-01-31 TID: 20:41:06
Hej :)

Är hos älsklingen nu, de blev tvärtom att ja åkte ner till honom istället :) så de får väl bli one tree hill imon eller nåt om ja är hemma :) , Men ah nu är ja hos Jesper iaf, Han har tydligen somnat :S ..å ja sitter vid hans data å så kollar ja på "Du blir vad du äter" hehe;) handlar om två stycken tjejer, asså egentligen tycker man ju synd om dom..

Egentligen skulle ja ju ha pluggat förut men ja orkade inte, fast ja läste lite nu när ja kom hit så de blir nog bra ändå :) , får plugga lite imon på morgonen kanske :) ..

Ajja, vi ska nog kolla på Envy på 6:an sen :) den är heelt sjuk tycker jag, Jesper har nog inte sett den ;) ska bara se till å väcka honom , haha trötter är han..

Men nu ska ja kolla klart på tvn :) skriver imon ! pussshajjjs!♥

Plugg

DATUM: 2008-01-31 TID: 16:05:31
Hejjjj!

Nu är det redan torsdag igen! å imon är de helg :) ..vet inte riktigt va ja ska göra i helgen faktiskt , men de blir nog bio på lördag med älskling iaf <3 :) ..Alvin å gänget ska vi se ;) haha de är han som har bestämt..

Igår var vi på "My fair lady" på göteborgsoperan! Det va mys! å den va bra :) ..Fast först kl 16.00 var vi på studiebesök på operan å vi gick "bakom kullisserna" ;) haha! Jo men de va kul de oxå :) de var väldigt stort!. Sen gick vi å åt på Warehouse inne i Nordstan, å där va de ja å Klara som åt som vargar! Ja åt kanske liiite för mycket :p, var väldigt mätt efteråt kan jag säga..Sen bar de av mot Operan igen för dåå skulle vi se på My fair Lady, den va faktikskt bra, men klockan hann ju bli rätt så mycket så man blev ju lite trött, å jag bara "råkade" somna till lite (A)..Sen åkte vi hem å ja åkte till älsklingen å så sooov vi gott ! :D

Idag kände jag att ja inte riktigt orkade gå till skolan å de va rätt så onödigt oxå eftersom vi hade 1 lektion sen 2 timmar rast å sen 1 lektion till å sen slutade vi, så ja har varit me mamma i Allum idag faktiskt, ja fick en tröja från Gina tricot , den kostade bara 49 kr :) riktigt bra tycker jag :)..

Å nu är ja hemma igen :) ..Jesper kommer om en stund tror ja ;) ..Ja är väldigt sugen på att kolla på dom nya avsnittten på One tree hill, fast då blir nog inte Jesper så jätteglad skulle jag tro, så ja får nog vänta ändå. å medan ja väntar så måste jag tyvärr plugga, för imon är de matteprov :( å så ska vi läsa några sidor i naturkunskapsboken :/ ..plus att ja måste läsa i näthandelboken. uschhh! :/

Men nu ska ja nog gå å äta spaghetti å skinksås :D ..

Pusshajjjjjj på er :) ♥


Tv-myys

DATUM: 2008-01-29 TID: 19:53:39
Hejjjj!
Va gör ni ikväll då ? :) ..här blir de tv myys :) ..ska kolla på bygglov nu om 15 min, L´s storasyster ska vara med å då måste man ju änna kolla ;) , å så blir de gottgott nybakat bröd oxå ju :) om ja orkar, haha är så mätt, har ätit lite godis å nötter, ja skaaa inte äta godis men de bara blir!!..ja ska sluta med alla sötsaker,men de är så himla svårt :/ ..

Imon har vi bara 3 lektioner i skolan :) slutar ju vid 11 för att vi ska hem å göra oss iordning inför stan å så :)

Men ja skriver imon när ja kommer hem , tror ja hinner de :) ..
Pusshajjjs ! ♥             

        

Tisdag :)

DATUM: 2008-01-29 TID: 17:04:50
Hejsansvejsan :)

Nu äntligen ska ja ta mig tid att skriva ett inlägg, eller ah de är inte tiden det har varit något problem me utan de är jag som inte har orkat skriva något på jättelänge ;) ..hehe men nu ska jag iaf börja skriva på riktigt igen.

Fredags kväll vill jag börja med först! :D ..det var helt underbart! Tjejkväll hemma hos Klara :), haha fast ja måste börja från början när jag och Vickan skulle åka bussen tilll Ö, vi åkte med världens ballaste busschaufför! haha! Han kallade sig själv för svartskalle å massa grejer!!! å så sa han att han hette Michael Jackson! shiit  va kul asså! Fast man måste nog va där för å fatta hur kul de va !
Iaf, sen kom vi upp till klara å då fick vi en välkomsdrink, sen va de mat, Hasselbackspotatis,Fläskfié å varm vitlökssås! SÅÅÅÅ GOTT !! :D sen va de lite snack å så va de efterrätt ! :D ..vi doppade masssaaa goda frukter i smält choklaad :D sen va de bara tjejtjaat hela kvällen å så sov 3 av oss över hos klara :) ..sen på lördagen va de myyys me Älsklingen <3..

Sen har det egentligen inte hänt så mycket annat..de är imon allt de roliga händer ! Då ska vi på "My fair lady" me klassen! :D å så ska vi äta på Warehouse! :) ..måste kolla upp va de kostar förresten! :D

Idag börjar förresten Gossip Girl! Missa inte det! jag har redan sett 7 avsnit av de å de är jättebrraaa ! :) kl 20.00 tror ja att de börjar ;)

Snart kommer älsklingen å då blir de mat å myys :) men ja skriver senare ! :)

Förresten, en helt underbar låt "Moment´s Bliss" med Julie (soundtracket till 2900 Happiness) :)

Pusshajjjjjs ! ♥

Laat!

DATUM: 2008-01-28 TID: 21:33:17
Hejsan!
förlååt för att ja inte har skrivit men jag är så fruktansvärt lat! Men jag lovar att ja skriver imorgon för då har jag tid :) ..

Pussssshajj!

:)

DATUM: 2008-01-15 TID: 22:05:15
Jag skriver ett längre inlägg imorgon :)  ♥

Måndag ! :)

DATUM: 2008-01-14 TID: 17:14:01
Hejjsan !

Idag är de måndag igen ! :D en helt okej måndag fatkiskt :) började tjugo i 10 å slutade 13.10 :D ..hade två lektioner :P å en av dom va idrott :D..Sen efter skolan kom ja på att ja ville åka till allum å kolla lite :D ..så ja åkte dit å hittade lite finfint på Gina tricot :) ..så de blir det i skolan imon :)

Igår kväll förresten så kollade vi på filmen Disturbia :) en helt okej film faktiskt :) man satt lite på helspänn hela tiden å sånt tycker jag är kul så den filmen kan jag verkligen rekommendera!

ååååh förresten , ja smsade min syrra förut  å frågade om arbanden från cocoo.se hade kommit! å så hade dom deet!!! å jag som inte kommer hem förrens imon! :( ..menmen får väl stå ut då :p haha!
å imon har älskling lovat mig att följa me till stallet :D haha! :) På tal om stall förresten , ja å S ska börja rida hos L, :D ..det ser jag fram emot, hon har nybggt ridhus å stall å allting :D ..så de ska bli jättekul :) ..vi ska dit nån dag i veckan å se hur det å så :)

Men nu ska jag ta fram bilder till ett föredrag om myggor(!) haha! men de blir nog kul , för vi ska redovisa i smågrupper å dom som lyssnar ska bete sig som 6-åringar! :)

Men ja skriver nog lite senare ikväll :) å se till att tävla nu i kenzas blogg :)  pusshajjjjs ! ♥

Nuu!

DATUM: 2008-01-13 TID: 18:52:25
Tar jag mig äntligen tid att skriva :) Förlåt att det har varit lite dåligt skrivande på sistone, men jag har gjort lite saker å så :)

I torsdas hände det inte så jättemycket roligt :/ gick till 4 i skolan å sen åkte ja till Jesper å så åkte vi upp hit sen :)..

Men i fredas va de myys! Först va ja i skolan såklart :) ..Å efter skolan så åkte ja in till stan å kollade lite å väntade på att Jesper, C å L skulle komma för vi skulle på bio ! :) riktigt myyyys!..Jag fick köpt en skjorta på Rut, mfl. En vit :) ..har inte haft nån skjorta förut för jag har inte riktigt hittat nån som ja tycker har passat , men nu hittade jag en som satt perfekt :) så då slog jag till !:) Sen gick vi till Bergakungen för att hämta ut våra biljetter till Förtrollad! :) ..å så köpte vi gottgott å väntade på att den skulle börja, i början va den lite sådär men sen blev den bättre å bättre :) å den va faktiskt helt okej å ja kan rekommendera den :)

Igår var det tjejmidda hemma hos E :) Vi var 7 stycken tjejjor :) å så åt vi tacos å cupcakes eller va dom hette riktigt gottigt va de :) ..sen köpte vi oss lite mer gottgott ;) ..å sen när dom drog vidare så gick jag till Jesper å så myste vi lite å sen gick vi å la oss , å imorse åkte han å jobbade å jag gick bort till gymmet å mötte mamma å så solade jag i 30 min :) riktigt goot va de :) fast jag blev lite rööd :/ ..men ja ska nog sola nästa helg oxå å nästa å nästa å nästa å nästa :) haha aah ;) får se :D

Sen åkte vi hem å ja duschade å så har jag suttit hät å kollat bloggar å så :)  å nu har vi varit å handlat å så hämtade vi me älsklingen på vägen hem :) så han är här nu å vi ska snart äta god mat :) å sen blir de film ikväll :D å såklart så har vi chips me dipp till det :)

Förresten JAG VILL HA EN HUUUUND !!!! En dvärg pinsher vill jag haa ! SÅÅÅÅÅ söta är dom!!! :) ..fast ja blir ju 18 om nått år då kan ja köpa en alldeles egen hund ! :) då blir de en sån hund! :D

å en grej till :
Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Så se till å gå in där för dom är finfina dom örhängerna :D

Ha en jättebra kväll! pusshajjjjjs ! ♥image33
Dvärg pinsher

ojojoj!

DATUM: 2008-01-13 TID: 10:40:43
Förlåt för det jättedåliga bloggandet! ..jag skriver senare när jag är hemma!

ska iväg å sola snart nämligen men ja skriver när ja kommer hem looooovar !!!!!!!!


pussshajjss! ♥

Skolan

DATUM: 2008-01-10 TID: 14:39:20

Hejj !

Är i skolan nu! :) vi håller på me nåt, ska skriva om en text :P sen ska vi söka info, men ja skriver när ja kommer hem ikväll !

Pusshajjs !♥


Skolan :)

DATUM: 2008-01-09 TID: 16:22:54
Hejj :)

Jag tänkte skriva ett inlägg igår innan ja skulle sova men det gick inte att logga inte på nåt konstit sätt :p

Har varit i skolan idag :p , Vi började med 3 nya ämnen som nog kommer bli jättekul lät det som :) ..
Fast imon är det prov i ett av de ämnena vi hade förra terminen (Praktisk Marknadsföring) Så ikväll blir det till att plugga! :/ ..å imon har vi terminens första idrottslektion, får väl se om de blir kul!

å imon har vi en liten sovmorgon ! :D ..Fast vi slutar 4 !!!!! USCH!

Den 30 Januari ska vi gå på "My fair lady" på göteborgsoperan med klassen ! Det ska bli jättekul faktiskt :) ..å innan ska vi på studiebesök"bakom kulisserna" haha ;) ..Sen börjar själva musikalen 19.30 å håller på i 3 timmar så vi kommer komma hem jätteseeent ! :O ..

Idag är det förresten 9 månader med älskliingen!!!!!! :D:D:D:D ..Såååå kul ! Hoppas att de blir myyyycket längre än så! Älskar dig sååå mycket!!!!!! <3<3<3

Men nu ska ja gå å äta nåt å göra iordning lite för ja ska ner till Älsklingen snart ! :) ..

Pusshajjjjs på er alla ! :) ♥

cocoo.se !

DATUM: 2008-01-08 TID: 20:48:36
Tjjjaaa !

Nu har jag varit inne å beställt armband på cocoo.se! :D Jag besällde två jätte fina :) ett peace armband ,rosa ! :) ..å ett annat som var svart där det står Je t'aime på :) Gå ni in å beställt oxå tycker jag ! :)

Pushajjjjjjjjs ! ♥


   

Dåligt bloggande :/

DATUM: 2008-01-08 TID: 19:41:15
Hejjsan allihopa :)

Lite dåligt bloggande har det allt varit nu :/ ..men igår kväll så tänkte jag skriva ett till inlägg men jag å Jesper tittade på OC å sen så blev ja så himla dålig på kvällen :O ..Jag hade jätteont i huvvet å mådde illa :/..

Men idag är det bra ! å imorse var det till att gå upp tidigt å gå till skolan :) ..ja sov hos Jesper inatt så jag kunde ju gå upp lite senare än om ja hade sovit hemma :) ..sen när vi kom till skolan så gick vi å åt frukost :) gott vade :) ..
Första lektionen för dagen var NATURKUNSKAP! å herregud ! uuusch ja tänkte bara på NO-lektionerna i grundskolan, men det var faktiskt inte så jättehemskt å läraren är ball :) ..fast han visade massa äckliga djur som han hadei en frys på skolan, han visade typ en ekorre, hackspätt, råtta, massa fåglar å sånt :s ..
Sen flöt dagen på å vi hade matte, eng å svenska å så :) ..men imon blir det nog lite roliga lektioner för då får vi nya ämnen :) ..För er som undrar så går jag Handelsprogrammet :) , efter jag har gått klart så ska vill jag resa ett tag å sen kanske plugga vidare å sen jobba å så :) ..fast ah ja får se :) ..men det är vad jag vill iaf :P

Jag har ridit idag oxå :) årets första lektion :) ..har ju funderat på å sluta . men ja får se hur det blir nu, ja kommer säkert sakna det om ja slutar så ja får se :)

Ikväll blir det bara å ta de lugnt :) Jesper är här , å  ja å syster har bakat chokladbollar som vi ska MUMSA snart :) haha! GOOOTT ! :D Sen ska vi la kolla på tv å så blir de sängen å sooova :) å så upp tidigt imon :/ ..usch!

Men nu blir det chokladbollar!!! :D:D

Ha det jättebra å lämna gärna en kommentar ! Pusshajjjjjjs ! ♥image28

Sista dagen på lovet !

DATUM: 2008-01-07 TID: 14:45:43
Hejjsan !

idag är det abslout sista dagen på jullovet ! :/ ..ska passa på å njuta asså !...

iaf, idag gick ja upp vid 12, medan Jesper låg kvar å sov :)..Jag satte mig vid datan , å såg att ja hade fått mejl från cocoo.se ! :D:D .de ville starta ett samarbete me mig! Guuuuuuud va roligt ! :) ..så nu ser ni annonsen vid sidan av detta inlägget ! :) så se till att gå in å beställa nu! :) Jag ska genast beställa ett armband nu som jag har kollat in :) ska kolla om min syster ska ha nåt oxå :)..

Ajja sen efter ett tag kom Jesper mamma å hämtade oss å nu har vi varit ute å kört en timme :) Jesper har nämligen övningskört :) , de är inte alls långt kvar tills han får körkort nu ju :) å nu snart är det maat :) haha jag älskaar mat ! :D

Va de nån som såg Victoria Secret show igår förresten ? :D:D:D ja hade väntat heeeela veckan ! :D så jag satt bänkad! Den va ju jääääätte bra :) såå snygga underkläder ! :) .usch , man önskar ju att man hade lite såna snygga underkläder :) ..

Men nu ska ja ta å kolla på OC :) 4:de säsongen :) uusch efter denna säsongen så finns det inte mer :( ..menmen ha det jättebra ! Pussshajjjjs ♥

Varma mackor :)

DATUM: 2008-01-06 TID: 15:36:23
Hejjsan :)

Idag är det söndag ! å imon är det våran sista lediga dag :(  för på tisdag börjar vi skolan UUUSCCH ! Vill inte !..men men de är väl bara å bita ihop, de är ju trots allt inte så jätte långt kvar till sportlovet, å sen kommer ju påsklovet och å efter påsklovet är det inte så jättelångt kvar tills sommarlovet faktiskt :) å vi har ju roliga ämnen å så , så ah de blir nog rätt så kul ändå :)..

Idag iaf vaknade jag å skulle gå på toa, då såg ja att det var massa SNÖÖ ute !:O ..haha! kramsnö va de oxå ;) ..Fast det ska ju inte komma nu egentligen när skolan börjar å så , då blir det jobbit med slask å så när man ska till bussen :/

Idag har vi iaf varit i Vara å handlat lite, å så bestämde jag mig till slut för att gå in å köpa den kameran då, men när ja kom fram å skulle fråga om hon ville hjälpa mig så sa hon "Ne tyvärr så säljer vi bara kameror och sånt på vardagar" åååååååååh ! när ja väl hade bestämt mig också! så ja får väl köpa nån annanstans då ! :p

Snart ska vi äta varma mackor !!! ÅÅÅÅÅÅH va gott det är ! MUMS!

Ikväll förresten så kommer Victoria Secret Fashion show !! JAAAA ! Den verkar jättebra ! FÅR INTE missa asså ! Så se till å ha på 3an klockan 20.00 ikväll !! :D

Men nu ska ja gå å kolla på tv me älsklingen :)

skriver senare ! Puuuussshaajjjjjs ! ♥